Türkiye Ulaşım Sektörü İhtisaslaşmış İnteraktif Haber Forum Merkezi

Tam Görünüm: Mercedes Benz Yeni Conecto
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Merhabalar

Türkiye'de kısa ve körüklü olmak üzere test yapan araçlar Mercedes-Benz Citaro değil yenilenen Mercedes-Benz Türk üretimi Conecto'dur.Araçlar bizzat tarafımdan fabrika sahasında görülmüştür.Bu araçlar bazı otobüslerle beraber,Euro 6 motorları ile İstanbul, İzmir gibi şehirlerde dayanıklılık testlerine tabi tutulmaktadır.


Fotoğrafların bazı detayları kısa zamanda ekranlarınızda olacaktır.

Örnek olarak Yeni Citarolarda,arka sol tekerin yanında bulunan ve arka sağ taraftaki ızgaralara dikkatli bakınız.

Herkesin bilgisine...



[Resim: mercedes20citaro1103116.jpg]

[Resim: mercedes20citaro2103116.jpg]
Fabrikaya gittiğimizde dediğimiz gibi araç önümüzden geçti.Fabrika turunda arabayla geçerken, test amaçlı 2 kapılı olarak getirilen kırmızı Citaro'yu inceledikten sonra içeride bizi bekleyen sürpriz arabayı inceledik.Kartımda problem olduğu için,hafıza kartımdan kurtarıp inşallah detayları yükleyeceğiz.

[Resim: img02901.jpg]

[Resim: img0290rt.jpg]
Bazı internet sitelerinde fotoğraflarını paylaştığımız aracın hala Citaro olduğunu iddaa eden kişiler var.

Aracın Citaro olduğunu iddaa eden kişiler;

-Neden dünyaya tanıtımı yapılan bir araç önü,arkası ve çamurlukları kamuflajlı olarak test ediliyor?
-Neden aracın Citaro olduğuna dair bir yazı yok üstünde?
-Daha önce test için ülkemize gelen önce İstanbul'da sonrada İzmir'de test edilen kırmızı, iki kapılı Citaro'da kamuflaj varmıydı,yoktu.
-Peki kırmızı,iki kapılı aracın Citaro olduğunu belli eden bir yazı varmıydı,vardı.

Bu detaylarla beraber,emin kaynaklardan aldığımız bilgiler doğrultusunda modeli Conecto olan aracın, hala Conecto değil de Citaro olduğunun iddaa edilmesi artık saçmalıktır.İlerleyen günlerde bilgilerimizin doğruluğu iyice ortaya çıkmaya başlayacaktır.Ki çıkmaya başladı zaten...

Onur Yurdanur
Alıntı:Hayırlı Akşamlar Fatih.

Fabrika ziyaretiniz sırasında geliştirme merkezi içinde gözlemlediğiniz araba evet conectodur.Ülkemizde şu anda conecto euro 6 motorlu otobüsler,biri solo biri körüklü olarak iki adettir citaro değillerdir.Görünüm olarak şimdiki kasa ile aynıdır.sadece araçların en arka kısmı motor bölümü farklı.arka cam yarım çünkü motor ve arkadaşları çok yer kaplıyor.arka camın üzerinde de spoyler var.Daha önce de ,konuştuğumuz gibi euro 6 motorlu torismolarda üretildi bunların özelliği diğerlerine göre sessiz olmasıdır,bu arbalarda test aşamasındadır.


Bu bize gelen bir maildir,bu mailin dışında da konu ile alakalı olarak,bilgilerimiz sağlam kaynaklardan alınmıştır.Malumunuz site olarak bilmeden ya da kesinleştirmeden, her hangi bir haber yapma alışkanlığımız bulunmamaktadır.
Test Fotoğrafları ve Citaro Conecto Kıyaslaması İlerleyen Saatler'de Başlığımızda Olacaktır Wink.
Bizi İzlemeye Devam Edin Wink

Murat Birlik

Wowda yazılan çizileni okudum sonra buraya bir bakayım dedim,amacım ortalığı karıştırmak deyil bunu adminlere belirtmek isterim.Bu test otobüsünün yeni Conecto olduna inanmıyorum..yanı izmirde bu otoboüsü görmesem diycemki dogruluk payı verebilirm.ama test arabası otobüs citaro ile tıpa tıp aynı anlamdıgım bir sey neden ısrar ediyorsunuz ben anlamadım doğrusu.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler