Türkiye Ulaşım Sektörü İhtisaslaşmış İnteraktif Haber Forum Merkezi

Tam Görünüm: VOLVO FH SERİSİ - 2013
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: fhfh162012.jpg]



BUYRUN BAKALIM GERİ SAYIM BAŞLADI.

http://www.youtube.com/embed/1zXwOoeGzys


[Resim: v201301.jpg]

[Resim: v201302.jpg]

[Resim: v201303.jpg]

[Resim: v201304.jpg]
Umarım Scania R kabinlerde aynı modeli görmeye devam ederiz actrosdan sonra göze en çok çarpacak araç volvo olacak gibi ve bir çok kesim buna hazır mı bilinmez.
Maketlerini gördüğümde Çinlilerin hayali bayağı iyiymiş demiştim.

Şimdi geldiğimiz durum Nokta olmuş Smile.Volvo kendi müşteri grubunda bayağı ilerleme kaydedecek,lakin piyasada tercihler konusunda maliyetlerle birlikte gittikçe muhafazakarlaşıyor.Yanılıyor olabilirmiyim acaba ?

Bu arada Volvo 750 serisindeki yaptığımız,güzel gayretlerde olduğu gibi,bu paylaşımlardan da rahatsız olmaz inşallah Tongue Smile


[Resim: 309052033117w3cbmcad.jpg]
Tepe lambaları hariç araç süper actros izlenimi uyandırdı bende tabi yanılma payımda yok değil yakından görmek nasib olursa.
Volvo tanıtım konusunda facia yaşıyor. Maketi aslından önce piyasaya inen yegane model bu oldu herhalde. Ayrıca 20 yıl sonra yepyeni bir modelin tanıtımı resmen akrobat kızın şovuna dönüşmüş durumda, inşallah ilerleyen günlerde arayı kapatırlar detay fotoğrafları ve tanıtım videolarıyla.

Tasarıma gelince testlerden ve maketten gördüklerimiz ile aşina olmuştuk zaten ama son hali gerçekten dikkat çekici. Aracın yekpare kalıp gibi görüntüsü çok sağlam bir ifade ve dik duruş katmış durumda, farlar güzel ama alt aydınlatmalar eğreti durmuş gibi, yukarıya alınan amblem ise araca heybet katmış. Yan aynalar daha iyi bir görüş sağlamak için ince ve arkasında büyük bir kapak olmadan sadece dekoratif toplayıcı bir kapak ile tasarlanmış, yan çapraz görüş bu sayede daha açık hale gelmiş. Eğimli tavan bu modeli diğer marka modellerinden ayıran belirleyici bir unsur olarak göze çarpıyor, sürtünmeyi azaltacağı aşikar fakat üretici yine rakiplerinden iç mekan hacmi konusunda geri kalmayı seçmiş durumda.

İç mekan otomobil kalitesinde görünüyor, dijital bilgi ekranı fazlalığı dikkat çekerken km saati ve devir saatinin bir arada olması yine Volvo otomobillerini çağrıştırıyor. Dikkat çeken diğer bir husus ise imdat fren kolunun yerini yeni nesil otomobillerdeki gibi elektronik bir düğmeye bırakmış olması videodan ilk izlenimlerim bunlar oldu ilerleyen zamanda yeni detayları paylaşmak üzere.

Herkese sevgiler, saygılar
Lansmanı 5 Eylülde yapılacak olan Yeni Volvo FH serisinin ilk detayları ortaya çıktı. Aşağıda fotoğrafı görülen bir otomobilin ön süspansiyonu değil! Ağır ticari araçlarda bir ilk olan önlerde bağımsız süspansiyon sistemini yeni FH serisinde kullancak olan üretici çıtayı yükseğe koymakta kararlı görünüyor. Yol tutuş kabiliyetini ve konforu büyük oranda arttıracak olan bu süspansiyon sistemi gerçek anlamda bir yenilik olarak karşımızda.

[Resim: frontaxa.jpg]
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler