Türkiye Ulaşım Sektörü İhtisaslaşmış İnteraktif Haber Forum Merkezi

Tam Görünüm: Garajlar ve İnsanlar
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Bursa Santral Garaj 1962.

Şimdi yerinde Kent Meydanı Projesi var.

Aslında keşke bu otogarları Eskişehir'i,Ankara AŞOT'u ve hatta Topkapı'yı muhafaza edebilseydik.Buralarda herkesin derin anıları vardır mutlaka.

[Resim: bursadq.jpg]
[Resim: 2ex5953.jpg]
Izmit garaji
[Resim: 2u6kas1.jpg]
Bu mübarek Kandil Gecesi'nin en güzel hediyesi bu eşsiz fotoğraflar ve derin anılar oldu.Bu anılar bana çok şey hatırlattı.Benim de lisedeyken en büyük merakım Topkapı Anadolu Garajı idi.Hey gidi günler hey.

Çok çok teşekkürler üstadım.

Bütün site üyelerimizin kandili mübarek olsun.
[Resim: wj8jo1.jpg]
Alıntı:[Resim: wj8jo1.jpg]

1985 yılında bir iş için gittiğim Akşehir'de aynen Volkan'ın yukarıdaki resmiyle karşılaşmıştım.Bu resim benden sonra olmalı. Çünkü resimde bir de V6 görüntülenmiş.

Ben buradan Afyon'a resimde görünen ve üzerinde Güven yazısı görünen O309 Mercedes (ya da benzeri) ile birkaç kez gitmiştim.

Akşehir'in şu andaki firması Aksel Turizm bu yıllarda henüz tasarım aşamasında bile değil.O yıllarda resimde görünen "Akşehir" firması mevcut.Akşehir ile Ankara arasında günde bir kaç otobüs çalışıyordu.O yüzden bahsettiğim O309 ile Afyon'a oradan da bulabildiğim otobüsle Ankara'ya geçmiştim.

Akşehir-Ankara arasında aslında iki güzergah vardır.Birincisi ve otobüslerin en çok tercih ettikleri güzergah Akşehir-Sultandağı-Çay-Bolvadin-Emirdağ-Sivrihisar-Polatlı üzeri Ankara'dır.

Diğer güzergah buna göre çok kestirmedir.Ancak indi-bindi olmadığı için sadece direkt yolcularca tercih edilen bir güzergahtır.Akşehir'den Yunak,oradan Polatlı ve oradan da Ankara'ya çıkan bu güzergahın yolu çok kaliteli olmasa da çok kestirmedir.Halen de bu yolu kullanan seferler var sanıyorum.

Resimde "Çavuşoğlu" yazılı çok güzel de bir O302 görünüyor.Bu otobüsün renk düzenine dikkatli bakın.O302 ye en çok yakışan renklerden biridir.

Köytur yazılı otobüs bir 590 MAN olmalı.O da çok güzel.Garajın diğer elemanları 50NM Fiat'lar,Peugeot minibüsler,2,5 luk Ford minibüsler çok nostaljik bir görüntü oluşturuyor.V6 nın yanında O302 benzeri bir otobüs de görünüyor ama net değil.

Çok güzel bir kartpostal.Teşekkürler Volkan arkadaşım.

Herkese selamlar...
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Referans Adresler