Konu Kapalı 
 
Değerlendir:
  • 1 Oy - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Otobüs Teslimat Haberleri- 2016
11/01/2016, 06:07 PM
Mesaj: #1
Otobüs Teslimat Haberleri- 2016
TEMSA’dan Pamukkale Turizm’e 10 Safir Plus


[Resim: 24020651350_6beb21d806_z.jpg]


TEMSA, 2016 yılının ilk teslimatını 53 yıldır sektörün öncü firmaları arasında yer alan Pamukkale Turizm’e gerçekleştirdi. TEMSA, 10 araçlık Safir Plus’ın ilk 6 adetini Çerkezköy’de düzenlenen törenle teslim etti.

Pamukkale Turizm Yonca Turizm işbirliğiyle,Çerkezköy ve Saray’da bir dizi açılışlarla birlikte filosuna yeni alımı yapılan 6 Temsa Safir Plus aracını görkemli bir törenle tanıttı. Törene Pamukkale Turizm Yönetim Kurulu Üyeleri Cafer Sadık Bababalım, Turan Bababalım, Mazlum Bababalım, Ahmet Bababalım, Sadık Bababalım, Genel Müdür Mustafa Özdalgıç, Bölge Müdürleri ve Acente Yetkilileri ile Anadolu Ulaşım Genel Müdürü Mehmet Ali Akçin, Yonca Turizm Yönetim Kurulu üyeleri Hakkı Yakut, Muzaffer Tarım, Ergül Arabacı, Hasan Bosna, Erbil Özdemir, Kemal Yavuz, Turan Seçkin, Gökay Çetinkaya, ve Nişikli Turizm Yönetim Kurulu Üyeleri Muhsin Nişikli, Muhittin Nişikli ve Genel Müdür Tunahan Hilmi Yüce, TEMSA Satış Direktörü Murat Anıl, Yurtiçi Otobüs Satış Müdürü Baybars Dağ, Marmara Bölge Satış Yöneticisi Bülent Tekiner, Yurtiçi Satış Temsilcisi Burak İçmez, Antoto Otomotiv Ticari Araçlar Satış Müdürü Efe Selçuk, Antoto Otobüs Satış Müdürü Şafak Kıyar katıldı.



[Resim: 24316247415_5bd541a078_z.jpg]

Sitede yayımlanan fotoğrafların her türlü hakkı sitemiz ve yazarlarımıza aittir.İzinsiz Kullanılması ve Çoğaltılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.

magazinulasim@gmail..com
Tüm Mesajlarını Bul
03/02/2016, 01:16 AM
Mesaj: #2
RE: Otobüs Teslimat Haberleri- 2016
Ali Osman Ulusoy Seyahat, 2 adet Euro 6 motorlu,fabrika çıkışlı 2+1 koltuk düzenine sahip 2016 model Tourismo 16 yatırımı yapmıştır.

[Resim: 2iuw0w9.jpg]

[Resim: n5r4if.jpg]

[Resim: 21ecjro.jpg]

Sitede yayımlanan fotoğrafların her türlü hakkı sitemize ve yazarlarımıza aittir.İzinsiz Kullanılması ve Çoğaltılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.

magazinulasim@yahoo.com
Tüm Mesajlarını Bul
10/02/2016, 12:05 AM
Mesaj: #3
RE: Otobüs Teslimat Haberleri- 2016
Pamukkale Turizm 70 milyon TL’lik dev yatırımında MAN ve NEOPLAN’ı tercih etti


[Resim: 2py2mw1.jpg]


Türkiye’de en büyük üç seyahat firmasından biri olan Pamukkale Turizm, son dönemde ortaya koyduğu başarılı atılımlar çerçevesinde gerçekleştirdiği 100 adetlik otobüs alımında, MAN ve NEOPLAN otobüsleri tercih etti. Pamukkale Turizm, 1 yıl içinde 22 adet NEOPLAN Tourliner ve 78 adet MAN Lion’s Coach 2+1 VIP olmak üzere 100 adetlik otobüs alımını tamamladı.

Pamukkale Turizm’in 100 adetlik siparişin son bölümünü oluşturan 15 MAN Lion’s Coach 2+1 VIP otobüs, düzenlenen törenle teslim edildi. Pamukkale Turizm Yönetim Kurulu Üyeleri Cafer Sadık Bababalım, Turhan Bababalım, Mazlum Bababalım, Ahmet Bababalım, Sadık Bababalım ile Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç ve Anadolu Ulaşım Genel Müdürü Mehmet Ali Akçın ile Pamukkale Turizm Öz Mal Filo Müdürü Ahmet Aksoy’un hazır bulunduğu teslimat töreni İzmir Otogarı’ndaki Pamukkale Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Törene MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, Volkswagen Doğuş Finans (VDF) Genel Müdürü Tijen Akdoğan Ünver, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörü Eren Gündüz ve MAN bayi Şensan Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Devrim Bayhan da katıldılar.

Önceliklerimiz; ‘Koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlanması’
ve ‘kaliteyi, opsiyon olarak değil standart olarak sunmak’…


MAN ve NEOPLAN otobüslerin teslim töreninde konuşan Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, “Ülke ekonomisinin büyümesine ve gelişmesine paralel olarak ulaştırma sektörü de çok hızlı bir değişim göstermektedir. Sektörün önemli aktörlerinden biri olarak hem bu gelişime ayak uydurmak hem de ülkemizin etkin, hızlı, güvenli ve seçenekli ulaşım sistemine kavuşturulmasına katkı sunmak adına atılımlarımıza devam ediyoruz. 2+1 Pamukyol konforunu başarılı şekilde yansıttığını düşündüğümüz MAN ve NEOPLAN otobüsleri, yolculuk kalitesinin yükseltilmesine katkı veren özelliklerinin yanı sıra satış sonrası hizmetleri, yakıt tüketimi, güvenli ve dayanıklı yapısıyla birlikte ek avantajlar sağlaması nedeni ile tercih ettik. ‘Koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlanması’ ve ‘kaliteyi, opsiyon olarak değil standart olarak sunmak’ birinci önceliğimizdir. Bu noktadan hareketle, ‘Müşterisini dinleyen ve müşterisini düşünen’ MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. ile birlikte son 1 yıldır yürütmekte olduğumuz geliştirme projesinin ana konusu; ‘misafirlerimizin daha konforlu seyahat etmeleri ve yolculuk boyunca keyif sürmelerinin sağlanması’ idi. Teslim almakta olduğumuz 15 otobüsün tamamı da, bu amaca hizmet eden bu projenin eseri yeni nesil koltuklarla donatılmıştır. Pamukkale Turizm olarak, 54 yıllık tecrübemiz ve kurumsal vizyonumuz ile şekillendirilmiş ayrıcalıklı hizmetlerimizi, 2016 yılında yeni güzergahlarımız ile ülkemizin güzel insanlarına sunmaya devam edeceğiz. Ülkemize ve geleceğe güvenle bakan Pamukkale Turizm; yeni yatırımlarına hız kesmeden devam edecek; ulaşımda ‘Referans marka’ olma yolculuğuna emin adımlarla devam edecektir“.

[Resim: 2ql4bqa.jpg]

“Pamukkale Turizm’in başarılı ve önemli atılımlarında
otobüslerimizle hizmet vermekten gurur duyuyoruz”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, "Türkiye seyahat sektörünün en önemli markaları arasında ilk sıralarda yer alan Pamukkale Turizm, son yıllarda önemli bir stratejik atılıma imza atıyor. Yürüttüğü bu stratejik atılımla birlikte geleceğe güçlü bir şekilde yürüyen Pamukkale Turizm, sefer yaptığı bölgeleri genişletirken çok kapsamlı, planlı bir çalışma yapıyor ve seçici davranıyor. Bunun sonucunda da girdikleri her bölgede kalıcı olabilmeyi ve o güzergahın en iyilerinden biri olabilmeyi hep başarıyorlar. Sayın Özdalgıç’ın vizyoner yönetim tarzı ve sektör bilgisi, Bababalım Ailesi‘nin de tecrübesi ile güven dolu yaklaşımı ve aralarındaki kusursuz uyum ile yakalanan güçlü sinerji, hiç şüphesiz bu başarıların arkasındaki en önemli etkenlerdir. Bursa, Çanakkale, Trakya gibi önemli ve başarılı atılımlarında otobüslerimizle Pamukkale Turizm'in hizmetinde olmak, bize gurur veriyor. Pamukkale Turizm ve MAN arasındaki başarılı, uyumlu ve iki taraf için de kazançlı bu birlikteliğin, güçlenerek süreceğine inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

“VDF, uzmanlığı ve tecrübesi ile
seyahat sektörünün hizmetinde”


Volkswagen Doğuş Finansman A.Ş.’nin (VDF), 1999 yılında %51 Volkswagen Financial Services A.G. ve %49 Doğuş Grubu’nun ortaklığı ile kurulduğunu hatırlatan Volkswagen Doğuş Finans (VDF) Genel Müdürü Tijen Akdoğan Ünver de, “VDF, araç kredilerindeki uzmanlığı ve 15 yıllık tecrübesi ile müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik yeni ve özel finansal ürünler sunmakta, sektöründe ise piyasa yapıcı, trend belirleyici bir rol oynamaktadır. ‘Daha az prosedür ve müşteri odaklı hizmet’ anlayışı ile araç kredisi, sigorta ürünleri ve servis hizmetlerini tek bir noktadan müşterilerine ulaştıran VDF, 2015 yılında ise MAN Finans ile birleşerek, otomotiv ve hafif ticari araçtaki uzmanlığını ağır vasıtaya da taşımıştır. VDF, finansman sağladığı tüm alanlarda olduğu gibi yolcu taşımacılığı sektöründe de müşterilerine en uygun koşullarda finansman sağlayarak, sektörün gelişimine katkıda bulunmayı ve müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımayı hedeflemektedir. Bu doğrultuda seyahat sektörünün lider ve öncü firmalarından Pamukkale Turizm ile uzun yıllara dayanan iş birliğinin her geçen yıl yeni projelerle güçlenerek devam etmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz. VDF olarak satın aldıkları MAN ve NEOPLAN marka otobüslerinin finansmanını yapmaktan, böylesine önemli bir atılımlarında finansal çözümlerimizle kendileri ile iş birliği içinde olmaktan gurur duyuyoruz. VDF, MAN, NEOPLAN ve Pamukkale Turizm arasındaki bu önemli işbirliğinin, yakaladığımız bu güçlü sinerjinin daha uzun yıllar artarak devam edeceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

“2+1 VIP dizilimde 38 yolcu koltuğuna sahip
12 metrelik standart otobüslerimizle fark yarattık”


Sektörün son yıllarda 2+1 VIP otobüslere yöneldiğine dikkat çeken MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörü Eren Gündüz de, “Artık tüm bölgelerde filolar bu araçlara sahip olmak durumunda kalıyorlar. Zira 2+1 VIP otobüsler artık sektörün rekabet şartlarına dahil oldu. Bir yandan bu önemli dönüşüm yaşanırken, diğer yandan geçmişte yaşanan önemli sorunların tekrarlanmasına da azami dikkat gösteriyoruz. Geçmişte 2 katlı otobüslerde ve 3 akslı (dingilli) otobüslerde hem işletme ve bakım giderlerinde hem de 2. el değerlerinde yaşanan kayıplar ortada. Yurtdışı pazarlarda bu otobüslere olan talebin daha az olması, 2. el değerlerinin de düşük olmasına sebep oluyor. Şimdi benzer bir yoğunlaşma 2+1 VIP otobüslerde yaşanıyor. Benzer aşırı değer düşmelerinin yaşanmaması için; 2+1 VIP yerleşimin, Lions Coach gibi standart (12 metre uzunluğunda) otobüslerle yapılması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle, 13 metrelik otobüslerimiz olduğu halde, 2+1 VIP çözümlerimizi sadece 12 metrelik standart otobüslerimizle pazara sunuyoruz.” dedi.

“Geliştirdiğimiz ikinci nesil 2+1 VIP koltuk düzenimizin
sektörde en çok tercih edilen otobüs olacağına inanıyoruz”


12 metrelik standart otobüslere 38 koltuğun 2+1 düzende yerleştirilmesinin de çok hassas bir konu olduğuna dikkat çeken Eren Gündüz, “Koltukların konforlu, koltuk aralarının yeterince geniş olması önemli. Bu konudaki Ar-Ge çalışmalarımızı yürütürken, Sayın Özdalgıç’tan da önemli fikirler, katkılar aldık. Bu koltuklarla çalışan otobüslerimizden elde ettiğimiz önemli saha deneyimimiz sayesinde, bugün ikinci nesil 2+1 koltuk düzenimizi geliştirmiş durumdayız. Su anda Pamukkale'ye teslim ediyor olduğumuz 15 otobüsün tamamı yeni nesil koltuklarla donatılmış durumda. Yeni tasarımlarımız sayesinde koltuk aralıkları ortalama 5 cm daha genişlemiş durumda. Öndeki koltuk tam yatırıldığında dahi, 2 metre boyundaki bir yolcunun dizleri hala öndeki koltuğun sırtına değmiyor. ‎Bu ilave genişleme ile birlikte 2. el değer kaybı riski olmayan standart araçlarımızın 2+1 VIP dizilimde en çok tercih edilen otobüs olacağına inanıyoruz” diyerek, Pamukkale Turizm ile gerçekleştirdikleri bu önemli işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sitede yayımlanan fotoğrafların her türlü hakkı sitemize ve yazarlarımıza aittir.İzinsiz Kullanılması ve Çoğaltılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.

magazinulasim@yahoo.com
Tüm Mesajlarını Bul
10/02/2016, 02:08 PM
Mesaj: #4
RE: Otobüs Teslimat Haberleri- 2016
Boyum 1.77 ve filodaki bu süper koltuk yapılı man'la ile seyahat ettim. en önde ya da orta kapı sonrası çiftli koltuklarda oturmuyorsanız 1.70 boyundaki birisinin dizleri öndeki koltuğa her halükarda değer, öndeki koltuğu yatırdığı an ise ekran ile arasında 20 cm mesafe kalır.


Ekli Dosya(lar) Resim(ler)
       
Tüm Mesajlarını Bul
10/02/2016, 04:54 PM
Mesaj: #5
RE: Otobüs Teslimat Haberleri- 2016
12 metrelik bir otobüse 2+1 düzende 38 koltuğu Serhan Bey'in fotosunda ki gibi ancak böyle sıkış tepiş sığdırırsın. Benim boyum 1.95. Ben nasıl seyahat edeyim bu otobüsle? Ulusoy'un medar-ı iftiharı(!) 54 kişilik ama 13 metrelik Safiriyle en önde seyahat ettim. 5 saatlik yolda rezil oldum. Kimseyi kandırmasınlar. Ya otobüsü uzat ya da koltuk sayısını azalt.
Tüm Mesajlarını Bul
10/02/2016, 05:12 PM
Mesaj: #6
RE: Otobüs Teslimat Haberleri- 2016
Alıntı:Boyum 1.77 ve filodaki bu süper koltuk yapılı man'la ile seyahat ettim. en önde ya da orta kapı sonrası çiftli koltuklarda oturmuyorsanız 1.70 boyundaki birisinin dizleri öndeki koltuğa her halükarda değer, öndeki koltuğu yatırdığı an ise ekran ile arasında 20 cm mesafe kalır.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörü Eren Gündüz'e yalancı mı diyoruz yani Smile

Şaka bir yana, ben sırf bu sıkıştırılmış düzenli Pamukyol MAN 2+1 düzenli otobüsler yüzünden seyahatlerimde Pamukkale tercih etmiyorum.

Safir 37'ler Kamil Koç'ta çalıştığı ve internet sitesinde otobüs modelleri gösterildiği sürece tercihim sadece Kamil Koç ve 2+1 otobüsleri olur.

Umarım Relax koltuklu Tourismo'lar da filoya girerse bunların modellemesini internet sitesinde Tourismo Relax şeklinde yaparlar da gerçek bir 2+1'e binebiliriz.

Otobüs firmaları çok ağlıyorlar ama bu tip uygulamalarla ayaklarına kurşun sıkıyorlar.

Sektör, standart dışı ve fabrikasyon olmayan uygulamalardan dolayı her zaman büyük sıkıntılar çekti. Yapma kasa otobüsler, çift katlı furyası şimdi de standart dışı 2+1'e çevrilen otobüsler ve sıkıştırılmış koltuklar.

© Copyrigth 2006 Magazinulasim.com ve haber.magazinualsim.com tüm hakları saklıdır.Yayımlanan haber makale ve fotoğrafların her türlü hakkı sitemiz ve yazarlarımıza aittir. İzinsiz kullanılması ve çoğaltılması 5846 sayılı ''Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'' kanuna göre suçtur.
http://haber.magazinulasim.com/
http://www.facebook.com/magazinulasimcom
http://www.instagram.com/magazinulasim/
http://www.twitter.com/magazinulasim
https://m.youtube.com/c/MagazinulaşımTV
Tüm Mesajlarını Bul
« Önceki | Sonraki »
Konu Kapalı 


Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir

İletişim | MagazinUlasim.Com | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafif Sürüm | RSS