Cevapla 
 
Değerlendir:
  • 1 Oy - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Otobüs Teslimat Haberleri 2022
08/03/2022, 03:27 PM
Mesaj: #7
RE: Otobüs Teslimat Haberleri 2022
(08/03/2022 03:12 PM)Atalay Akça Yazılan:  2022 Yılı Mercedes-Benz Yeni Travego Blackline Yılı Olacak
Mercedes-Benz Türk grubunun Yeni Travego 16 teslimatları devam ediyor.Star Diyarbakır Turizm Muğla Bireyselcisi Ersin Bozkaplan 1 adet Yeni Travego 16 yatırımı yaptı.


[Resim: attachment.php?aid=14064]



Niğdeli İnan Turizm Yatırımlarına Devam Ediyor !

Geçtiğimiz yıl yatırımlarıyla filosunu gençleştiren Yeni İnan Turizm 2022 yılı yatırımlarına da Mercedes-Benz ile başladı.

Filosunu gençleştiren Yeni İnan Turizm 1 adet Mercedes-Benz Yeni Travego Black Edition yatırımı yaptı.Mercedes Benz Travego Blackline alımı yapan firmalar arasına katılan Yeni İnan Turizm’in yeni aracı,Mercedes-Benz bayii Bayraktarlar Merkon tarafından satıldı.Mercedes-Benz Türk pazarlama merkezinde teslimatı yapılan Yeni Travego 16 2+1 “Blackline” aracını Niğde İnan Turizm bireyselcilerinden Zafer Can Petrol sahibi Zafer Özer ve Sinan Can Özer teslim aldı.


   
   

Sitede yayımlanan fotoğrafların her türlü hakkı sitemiz ve yazarlarımıza aittir.İzinsiz Kullanılması ve Çoğaltılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.

magazinulasim@gmail..com
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08/03/2022, 08:58 PM
Mesaj: #8
RE: Otobüs Teslimat Haberleri 2022
Lider Siirt Seyahat'e Yeni Travego 16

2022 Yeni Travego 16 yılı olmaya devam ediyor. Mercedes Benz yeni Travego 16 2+1 Blackline müşterilerin odak noktası olmayı sürdürüyor. Lider Siirt’e satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes Benz Travego 16, bugün teslim edildi. Yüksek teknoloji donanımına sahip Travego Lider Siirt ailesi tarafından çok beğenildi.

Şehirler arası yolcu taşımacılığında Güneydoğu Anadolu bölgesinde faaliyet gösteren köklü firmalardan Lider Siirt Seyahat, filosuna 1 adet Yeni Travego 16 2+1 alımı yaptı.Mercedes-Benz Türk’den teslim aldı.

Magazinulaşım’a açıklamalar da bulunan Lider Siirt Seyahat sahibi Ahmet DEMİR ; ”Mercedes Benz’in yakıtta ekonomik, konforlu,nedeniyle ve de yıllardan bugüne Mercedes-Benz Türk ile olan iş birliğimizle bölgemizde ki dinamiklerle birlikte farklı olmak için bu markayı tercih ettik.Mercedes-Benz Türk ile Lider Siirt arasındaki işbirliği devam edecek” dedi.Yolcularına mükemmel konforun yanı sıra üst düzey güvenlik sağlamak isteyen Lider Siirt yetkilileri tercihlerini yıllardır Mercedes Benz otobüslerinden yana kullanıyor.


Magazin Ulaşım 2022 ©
   

Sitede yayımlanan fotoğrafların her türlü hakkı sitemiz ve yazarlarımıza aittir.İzinsiz Kullanılması ve Çoğaltılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.

magazinulasim@gmail..com
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10/03/2022, 01:00 AM
Mesaj: #9
RE: Otobüs Teslimat Haberleri 2022
Esil Travel'a 1 adet Mercedes-Benz yeni tourismo 15 RHD 2+2
Araç Esil Travel bireyselcisi Suat Toroğlu'na teslim edildi. Hayırlı olsun
[Resim: 51929399165_01a894c40f_c.jpg]
[Resim: 51928858308_08d1a321be_c.jpg]
[Resim: 51929398785_a889ef78fb_c.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla
22/03/2022, 05:57 PM
Mesaj: #10
RE: Otobüs Teslimat Haberleri 2022
   

Mercedes Benz’den Yeşil Muş Ovası’na 5 Yeni Travego 16


Mercedes-Benz Türk bayii Hassoy Motorlu Vasıtalar teslimatlarına devam ediyor.Bugün de Yeşil Muş Ovası Turizm’e 5 adet Travego 16 2+1 Blackline teslimatı yaptı.Teslimatı yapılan yeni Travego Blackline serisinde elektrikli katlanır ayna ve yana yatma özelliklerine sahip.


Şehirler arası otobüs sektörü, krize rağmen yeni yatırımlar yaparak ayakta kalmaya devam ediyor. Yeşil Muş Ovası Turizm filosuna 5 adet Travego 16 SHD yatırımı yaptı.2020 yılında da 3 adet Travego 16 2+1 yatırımı yapan firma da Travego 16 sayısı yeni yatırımlarıyla 8 oldu.Yeşil Muş Ovası Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Harun Özkan Magazinulaşım’a özel konuştu.


Yeşil Muş Ovası Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Harun Özkan

”Mercedes, yıldız benim tutkum Otobüs filomuzun tamamı Mercedes Benz Türk üretimi araçlar.Şu anda 15 adet Mercedes marka otobüs var. Otobüslerin model yaşı da 3 yaş aralığında yani 2020 ve 2022. Hizmet sürecinde hep tercihimiz yıldızdan yana oldu olmaya da devam edecek.Babadan kalma bir geleneğimiz ve tercihimiz bu yönde.Yeni Travegolar’la farkımız belirgin oluyor.Yolcunun özellikle tercihi tercih sebebi oluyoruz. Özellikle sezonun yoğunluğunda…Yolcu konfor istiyor daimi işbirliğimiz olan Mercedes araçlarda konfor da en üst düzeyde ve bize,yolcularımıza en iyi cevabı veriyor. Çok güzel tasarlanmış ve güvenliği de üst düzeyde araçlar. Özellikle de yakıttan da tasarruf sağlıyor.

25 Milyonluk Yatırım Yaptık Rekabet edemiyoruz

Ayakta kalma mücadelesi veriyoruz,sektörden kazandığımızı sektöre yatırıyoruz işimiz bu mecburuz 25 milyonlunluk yatırım yaptık ancak bu yatırımı yaparken zorlandık. Mevcut sabit giderlerimiz maliyetlerimiz, daha fazla yapmak istediğimiz yatırıma engel oluyor.Bugün daha fazla araç yatırımı yapabilirdik ,ancak yapamıyoruz,mazot fiyatları ve otoban köprü ücretleri sektörün en büyük gider kalemi arasında.Uçaklar indirimli yakıt alırken bizler kamu hizmeti yapmamıza rağmen bu konuda mağduruz.Rekabet edemiyoruz,uçaklar bugün 600 liraya bilet satıyor ikram yok,servis yok biz sektör olarak her türlü ikram olsun ve hizmet olsun hepsini veriyoruz, ancak karşılığını alamıyoruz. Malazgirt/Muş’tan İstanbul’a otobüs bileti 550 TL’ye çıkarıldı bu şartlarda dahi zarar ettik bilet fiyatlarına zam yapmanın da taraftarı olmadık. Evet fiyat olarak vatandaşa yüksek geliyor olabilir ama maalesef şuan ki şartlarda bu fiyata dahi zarar ediyoruz. Bir otobüsün İstanbul masrafı 25 bin lira oldu.Bu şartlarda da yine hizmet vermeye mecburuz yolumuza devam edeceğiz ve yeni yatırımlarımıza devam edeceğiz planlarımız arasında da var.Yeni araçlarımız 7 hattımız olan İstanbul İzmir Ankara Bursa Mersin Erzurum yollarında olacak Muş, Malazgirt, Bulanık, Varto, Hasköy ve Korkut halkının hizmetine bugünden itibaren sunarak, Tüm yolcu ve kaptanlarımıza kazasız, belasız keyifli yolculuklar diliyorum” dedi.

İş birliğimiz Sürecek

Hassoy Motorlu Vasıtalar Otobüs Satış Müdürü Cen Soydan ; “Teslim ettiğimiz yeni Travego araçlarda elektrikli katlanabilir aynalar ve yana yatma özellikleri bulunuyor. Sektör zorluklar içerisinde yenilenmeye ve bölgesine,yolcusuna iyi hizmet vermeye çabalıyor. Sayın Harun Özkan da bu anlayışa sahip. 2020 yılında yine 3 adet yeni Travego 16 teslimatı yapmıştık. Bu yıl ise 5 adetlik bir yatırım oldu. Yatırım sürecinde elimizden gelen desteği verdik ve yeni yatırımlarda da vermeye devam edeceğiz.Kendilerine çok teşekkür ediyor ve yeni yatırımların hayırlı,bereketli olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.



   
   
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla 


Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir

İletişim | MagazinUlasim.Com | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafif Sürüm | RSS