Cevapla 
 
Değerlendir:
  • 1 Oy - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Otokar Avrupa'da ADAC ile yaptığı işbirliğine devam ediyor
21/02/2017, 12:55 PM
Mesaj: #1
Otokar Avrupa'da ADAC ile yaptığı işbirliğine devam ediyor
ADAC TruckService Gmbh. ile yapılan anlaşmaya göre ADAC Avrupa'da #Otokar sahibi müşterilerine Belçika, Almanya, Fransa, İtalya ,Hırvatistan, Lüksemburg, Hollanda, Avusturya, Portekiz, Romanya, Slovenya ve İspanya'da 7/24 yol yardım hizmetleri vermeye devam edecek.

Müşteri memnuniyeti kapsamında çalışmalarına devam eden Otokar, 10 metrelik #Vectio modeli ile bir önceki yıla göre Avrupa'da pazar payını %19 oranında arttırdı.

[Resim: 32215251273_71d6c6a044_c.jpg]

© Telif Hakkı Magazinulasim.com ve Haber.magazinulasim.com. Tüm hakları saklıdır.

Sitemizde yayımlanan haber, makale ve fotoğrafların her türlü telif hakkı sitemize ve yazarlarımıza aittir. Bu içeriklerin izinsiz kullanılması, değiştirilerek yapay zeka araçlarıyla yeniden üretilmesi, videolaştırılması veya çoğaltılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç teşkil etmektedir. Aksine hareket edenler hakkında hukuki ve cezai süreçler başlatılacaktır.

http://haber.magazinulasim.com/
http://www.facebook.com/magazinulasimcom
http://www.instagram.com/magazinulasim/
http://www.twitter.com/magazinulasim
https://www.youtube.com/@MagazinulasimTV
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla 


Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler:

İletişim | MagazinUlasim.Com | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafif Sürüm | RSS