Cevapla 
 
Değerlendir:
  • 1 Oy - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Otokar Territo Yenilendi
05/11/2019, 06:41 PM
Mesaj: #1
Otokar Territo Yenilendi
Otokar Territo Yenilendi


Türkiye'de kamu kurumlarında kullanılmasının yanı sıra Almanya, Fransa, İtalya ve İspanya gibi ülkelerde de büyük beğeni toplayan Territo U serisi, kullanıcı beklentilerine en üst düzeyde yanıt verecek yeni yüzü ve özellikleriyle Busworld fuarı'nda yerini aldı.


Yüksek verime sahip yeni nesil Euro 6 motoru, egzoz emisyonlarını düşürürken daha düşük yakıt tüketimini de beraberinde getiriyor.Motor Cummins 6,7 Litre - 320 Beygir.Aracın uzunluğu 12,80 genişliği 2,54,yükseklik 3,21 metre ve 53 koltuklu.Ayrıca 13 metre seçeniğide bulunuyor bu uzunlukta ise azami koltuk sayısı ise 63 kişi.

Dış Tasarım ;Otokar'ın yeni tasarım anlayışını yansıtmaya devam ettiği yeni Terriot U Ulyso T ile benzer, modern ve keskin çizgileri ile daha dinamik sade bir görünüme bürünmüş.Yeniden tasarlanan arka kısım yan aynalar ile birlikte led hale getirilen sinyal ve stop lambaları aracın zamanın ruhunu yansıtan modern havasını öne çıkarmış.Ancak O403 otobüslerden kalan jant kapakları ise aracın tasarımına ciddi gölge düşürmüş
.


   
   
   

© Telif Hakkı Magazinulasim.com ve Haber.magazinulasim.com. Tüm hakları saklıdır.

Sitemizde yayımlanan haber, makale ve fotoğrafların her türlü telif hakkı sitemize ve yazarlarımıza aittir. Bu içeriklerin izinsiz kullanılması, değiştirilerek yapay zeka araçlarıyla yeniden üretilmesi, videolaştırılması veya çoğaltılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç teşkil etmektedir. Aksine hareket edenler hakkında hukuki ve cezai süreçler başlatılacaktır.


http://haber.magazinulasim.com/
http://www.facebook.com/magazinulasimcom
http://www.instagram.com/magazinulasim/
http://www.twitter.com/magazinulasim
https://www.youtube.com/@MagazinulasimTV
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla 


Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir

İletişim | MagazinUlasim.Com | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafif Sürüm | RSS