Anket: Solaris otobüsler Türkiye pazarında alıcı bulabilir mi?
Solaris Otobüsler Türkiye\' de çok iyi satılır
Solaris Otobüsler Türkiye\' de bir miktar satılır
Solaris Otobüsler Türkiye\' de ancak birkaç otobüs satabilir
Solaris Türkiye\' de tutmaz, alıcı markayı tanımadığından çekinir.
Solaris Otobüsler Türkiye\' de tek otobüs bile satamaz
[Show Results]
 
Cevapla 
 
Değerlendir:
  • 1 Oy - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solaris Otobüsler Türkiye Pazarı'nda
23/09/2010, 12:20 PM
Mesaj: #13
RE: Solaris Otobüsler Türkiye Pazarı'nda
http://magazinulasim.com/showthread.php?...1#pid35651

Kent 290 LF'nin Bmc Procity'nin yada Manaş'ın Güleryüz'ün suyumu çıktı ?.Otokarın 290 LF tam alçak tabanlı,iett'ye deneme amaçlı verdiği,aracı ben çok beğendim.Fiolda yer bulabilir diye düşünüyorum.

Tabiki büyük üreticilerden alımlar yapmak mantıklıdır,ancak yerli üreticileri ve kobilerinde unutulmaması gerekir.

Sitede yayımlanan fotoğrafların her türlü hakkı sitemize ve yazarlarımıza aittir.İzinsiz Kullanılması ve Çoğaltılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.

magazinulasim@yahoo.com
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09/10/2010, 05:31 PM
Mesaj: #14
Solaris Otobüsler Türkiye Pazarı'nda
[Resim: 4563415079_6e0d18a77e_b.jpg]

Arkadaşlar Merhaba.

İett'nin yapacağı 46 araçlık Solaris yatırımları,''hybrid'' sınıfındaki araçlar olacağı konuyla ilgili olan arkadaşlarımızın ve hepimizin malumudur.Yaptığım araştırmada bu araçların da,metrobüs hattında,faal olan Phileas'ların yedeğinde,hizmet vereceği söylenmektedir.

İlginç olan ise daha önce İeet'nin büyük alımlar yaptığı,Daf ve Daewoo İkarus gibi bir çok ticari markanın Türkiye temsilcisi olan,ancak yakın tarihimizde iflasını vermiş olan Boronkay firmasıdır. :)Sanırım firma yeniden atılımlarına başlamışWink.

© Telif Hakkı Magazinulasim.com ve Haber.magazinulasim.com. Tüm hakları saklıdır.

Sitemizde yayımlanan haber, makale ve fotoğrafların her türlü telif hakkı sitemize ve yazarlarımıza aittir. Bu içeriklerin izinsiz kullanılması, değiştirilerek yapay zeka araçlarıyla yeniden üretilmesi, videolaştırılması veya çoğaltılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç teşkil etmektedir. Aksine hareket edenler hakkında hukuki ve cezai süreçler başlatılacaktır.


http://haber.magazinulasim.com/
http://www.facebook.com/magazinulasimcom
http://www.instagram.com/magazinulasim/
http://www.twitter.com/magazinulasim
https://www.youtube.com/@MagazinulasimTV
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla 


Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler:

İletişim | MagazinUlasim.Com | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafif Sürüm | RSS