Türkiye Ulaşım Sektörü İhtisaslaşmış İnteraktif Haber Forum Merkezi

Tam Görünüm: Daf Eindhoven Fabrika Ziyareti
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
[Resim: dscn2693001.jpg]


DAF Markasının 1995 yılından bu güne distribütörlüğünü yürüten Tırsan, müşterilerine Holllanda’nın Eindhoven şehrinde bulunan DAF fabrikasını gezdirdi. Üretim bandındaki araçları yakından inceleyen DAF kullanıcıları, araçları test etme imkânı da buldu.


Tırsan, DAF ürün çeşitlerini ve üretim tesislerini müşterilerine yerinde göstermek ve araçların bizzat test edilmesini sağlamak amacıyla her yıl sınırlı sayıda müşterisini DAF’ın Holllanda’nın Eindhoven şehrindeki fabrikasına ziyarete götürdü.

Sitemiz üyelerinden dostumuz Can Ağır Nakliyat ve Lojistik'in sahibi Mehmet CAN Bey yapmış oldukları ziyaretde Daf ürün çeşitliliklerini yakından incelediklerini ''Euro 6 egr ile ad blue birleşiminden oluşan yeni motor teknolojisiyle yenilenen,çok az kükürt değerleri olan,euro 6 çekicilerin yeni otomatik vitesli ate araçları ( Yani geliştirilmiş sürüş değerleri vb... ) kullanımı rahat ve araçlardaki bazı değişikliklerin yanı sıra, rüzgarlıkların ayarlanabilir olması XF Süper Space Cab 510'da ise ledli farların olması,ufak çamurluk ve stop lambaları,şerit kontrol sistemleri gibi çeşitili değişiklikler yapılmış.'' dedi.



[Resim: dscn2654b.jpg]


[Resim: dscn2689t.jpg]

[Resim: dscn2692v.jpg]

[Resim: dscn2695m.jpg]

[Resim: dscn2857a.jpg]
Referans Adresler