Türkiye Ulaşım Sektörü İhtisaslaşmış İnteraktif Haber Forum Merkezi

Tam Görünüm: Isuzu'dan Yeni Visigo ve yenilenmiş Novo
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bir soru: Bu endüstriyel tasarım, araç tasarımı vs. artık hangi bölümdense tasarımcılar, hiç mi Yaratıcı Tasarım minvalinde bir ders görmediler? Veya bu iş ders görmeyle vs. olabilecek bir şey değil mi?

Yerli üreticilerden sadece Otokar başarılı bence. Onlar da, dediğiniz gibi ve her ne hikmetse el feneri style tasarımdan muzdarip.
Mercedes-Benz 0403'e özlem duyulan bir tasarım olmuş bence.1. koltuk sırasından kapıya kadar inen çıtayı, bir zamanlar küçük otobüsleri 0403'e benzetmek için yapılan rütuşlardan bir farkını göremedim.Bence olmamış.
Aracı dün akşam inceleme fırsatım oldu.

Müşterilerine şimdiden hayırlı olsun,ancaaak bazi Viseon'un kopyası olduğu gözümden kaçmadı nasıl mı.

-Aracın etekleri teker davlunbazları hariç ve ön cam ön dış göğüs yan cam dikmeleri viseon dan oldukça net izler taşıyor.


[Resim: goo6.jpg]

[Resim: kr6l.jpg]

serkan.karyagdi

Visigo nun ilk müşterisi antalyadan turizm taşımacısı side tur.Ancak arabaların rampası hiç yok retarder yok doruk un yanından bile geçemezler
Aracı beğenmeyen kardeşlerime katılıyorum...Ordan burdan derlenip toplanmış garip bir tasarım...Adı bile Viseon dan esinlenilmiş...Yaratıcılıktan uzak bu tasarımları gördükçe kendime kahrediyorum...Benim öylesine çizdiğim eskiz çalışmalar bile bunlardan güzel ve özgün tasarımlar...Yaratıcı ve farklı bir şey ortaya koymak yerine böyle yapmak ve dahi yapılanı üretmek daha cazip geliyor sanırım...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler