Türkiye Ulaşım Sektörü İhtisaslaşmış İnteraktif Haber Forum Merkezi

Tam Görünüm: Ulusoy'da Mega Değişimler
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ulusoy'da Yadigar Yenilikleri Devam Ediyor.

Avrupa ve Japonya'da Ülkemiz'de ise Ulusoy'un filosunda sayılı olan Neoplan Megalinerlar 4'ncü kez,yeniden yenilendi.

Royal Class sınıfında yolcularına farklı hizmetler veren Ulusoy Otobüs grubu,filosunda göz bebeği oalrak koruduğu araçları yolcuları için bünyesindeki mevcut ustaları ve Man bayiisi ile yeniden tasarladı.

4'ncü Değişim İçin Fotoğrafları Bizlere Gönderen Şevket Kaptan'a Teşekkürler.

İşte Değişim Öncesi Ve Sonrası.

[Resim: m7dUFaN.jpg]

[Resim: 9AtaDEx.jpg]

[Resim: eh9lTYA.jpg]

[Resim: GRdofRS.jpg]

[Resim: 5YKfTnJ.jpg]

Araçlarda kuşaklar 1'nci nesil megalinerlardaki gibi olacak ve ayrıca sektör ''beyaz renkli otobüs'' kuralının dışına çıkmaya başladı.
Vaaay çok havalı, bu arabaları hurdaya terk etmedikleri için müteşekkirim Ulusoy firmasına. Defalarca kez gençleştirdikleri benim sevdiğim isimle Super Skyliner'ın ilk nesil renklerine dönmesi de çok şık bir hareket olmuş. Bu tip özel araçları tüm taşımacılık camiasının koruması dileği ile.

Teşekkürler Ulusoy
Olay budur bu kadar basittir.Rekabet ediyoruz ayağına firmalar kazak gömlek değiştirir gibi otobüs değiştirerek çağımızın hastalığı tüketim çılgınlığında başrolü oynayacaklarına şekilde görüldüğü gibi arabalarını çağa uydurarak elde edecekleri verimin maksimumunu alabilirler.Ayrıyetten paralarımız da uçup gitmemiş olur.İçim acıyor Vallahi 1-2 yaşında arabaların fabrikaya iade edilişlerini veyahut siteler aracılığı ile satılığa çıkarılışlarını gördüğümde.Tebrik ediyorum Ulusoy otobüs grubu yöneticilerini bu duyarlı davranışlarından dolayı.
Oldukça yakışıklı olmuş, Allah kaza bela vermesin...Vay arkadaş, bu arabayla beraber yaşlanıyoruz ne enteresandır... Makyajlama yıllardır bu arabaları genç tuttu ama ben hep yürür aksamın yorgunluğunu düşündüm açıkçası...Yaşı itibariyle ve yapılan değişiklikler sebebiyle teknik onay belgesi ile hala yollarda olması, hayatta olması da geçmişten çıkıp gelen bir kahraman yapıyor onları...1998-1999 da Antalya/Kemer'e çalışıyorlardı ara sıra, bazen arıza yaptığını duyardık, ama yıllar boyu dışı kadar mekaniğini de yenilemişlerdir muhakkak ki yoksa yolcuya beğendirmek ne mümkün değil mi? Smile
Aracın İç Koltukları Tavan Ve Bir Çok Aksamı da Elden Geçti.

[Resim: pjzj.jpg]
[Resim: 28op.jpg]

Alt Kat Bar Ve Dolaplar

[Resim: 8xsj.jpg]
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler