Türkiye Ulaşım Sektörü İhtisaslaşmış İnteraktif Haber Forum Merkezi

Tam Görünüm: Bussing Kamyonlar Nostalji (Sohbet Fotograflar)
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Değerli Arkadaşlarım Askerlikte usta birliğim Erzurum Hasankalesi idi Dağıtım oldu ve ben on günlükken Karargah bölük garaj Çavuşu oldum garajda üç adet tank 79 adet te Reo ,Jeep vardı fakar kullanılmayan üç adette Askeri olmıyan Sivil Bussıng vardı Garaj Astsubayı da bizim kafadandı ben ekip arkadaşlarım üç arabadan parça aktararak ikisini çalıştırmayı başardık zaten arabalar gıcır,gıcır dı ve önemsiz arızalar yüzünden çalışmıyordu o iki Bussıng garajın gülü oldu Başçavuş direksiyonda biz dört,beş kişi yanında Taburun içinde dört dönerdik Tabur Komutanı dahil herkes o arabaların çalışmasına çok sevinmişti İyi Akşamlar.
Bu Büssing 8000, fotografi cekilip ölümsüzlestirildiginde 30 küsür yasinda idi. Simdi doya doya bakin, sanki Brauschweig daki Büssing Fabrikasindan dün sifir km cikmis gibi durmakta, heybeti ve ihtisami tartisilmaz, piril piril yatmakta, üstünden bir 30 sene daha gecti, günümüzde halen calismaktami bilmiyoruz, ben sanmiyorum.
Büssinglerin 8000 serisi yurdumuzda en yüksek kamyonlardi, koca burnu, dik ve ufak pencereleri ile lokomotife benzetirdim, yaninizda duran bir 1210 veya TM nin catisina, soför mahalinden rahatlikla elinizi koyabilirdiniz.

Saglicakla...

[Resim: 2ij7rq.jpg]
[Resim: 2z4me7b.jpg]

Kaynak, Facebook
[Resim: vsnv3q.jpg]

mustafaoe

Bundaki kupa uydurma güzel calisma aslinda biraz kurcalansa belli olur ilk hamlede 911 diyerek isi acik artirmaya sokuyorum
Hino burunlu kamyonları andıran bir kupası var.Belki yanılabilirim ama Ön cam ve kaş kısmından bu kanıya vardım.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Referans Adresler