Türkiye Ulaşım Sektörü İhtisaslaşmış İnteraktif Haber Forum Merkezi

Tam Görünüm: Yeni Ford Cargo
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6

asan70

Otosan -Ford Cargo kökenli yeni Brezilya Ford Cargo'su üretimde..
Her zamanki gibi Cummins motorlu.
[Resim: 16lkymb.jpg]
http://otolist.blogspot.com/2011/06/ford...-brye.html
Ford Otosan tarafından üretilen Ford Cargo’nun yeni modeli,fabrikanın yaptığı Türkiye yol testlerinde. Henüz prototip aşamasında olan yeni Ford Cargo muhtemelen 2013 yılında yollarda olacak.

(21/02/2012 09:29 PM)Fatih Kocaoglu Yazılan: [ -> ][Resim: 3c7766a066189762ea1da43.jpg]
Magazin ulaşım farkıyla Wink
Sitemizde daha önce bir fotoğrafı yayınlanan test aracını görmüştük. Fotoğrafına baktığımız (Ford İnönü fabrikası yönünden geliyordu) araca bakarsak, sanırm Ford bu aralar tampon makyajlama işiyle, mevcut modeli sürdürme fikrinde. Oysaki bir önceki aracın tasarımı daha radikal çizgilere sahip bir çizgide izlenimi vermekteydi. Zannımca Ford bu modeli bir süre daha Türk kamyon piyasasında tutacağa benziyor.


[Resim: dsc1416ks.jpg]

[Resim: dsc1418a.jpg]

[Resim: dsc1418a.jpg]

Bu arada Fotoğrafını çektiğim aracın sürücüsü kendisini ultra lüks bir araç segmenti test ekibinde sanıyor sanırım. Big Grin

Necdet

Yusuf kardeşin çekmiş olduğu fotoğraflarda araç üzerinde pek değişiklik yapıldığını göremedim.2001 den 2012 ye aynı prototip geliştiriliyor bu yerli üreticilerimizin bmcde buna dahil kendilerini yenilemeleri şart.Otobüs üretimine odaklanmalarıyla pazar paylarında ciddi düşüş yaşanmakta.
Ford'un nasıl bir strateji izlediği konusunda en ufak bir fikrim yok şu anda. Bu arada Fatih ağabeyin eklediği araçla bu aracın hala aynı dorse kullanması da kamufle aracın altından herhangi bir şey çıkmayacağı konusunda düşüncelerimi arttırıyor.
Ford'dan gelen açıklama: ''Biz aslında şaka yapmıştık.Kamufle, araca yakışıyormu yakışmıyor mu diye. Big Grin ''


[Resim: dsc1417x.jpg]

Sadık Yılmaz

Arkadaşlar ama aracın egzos susturucusuna ve sol tarafındaki boşluğuna baksanıza stepnesi bile üzerinde ve kapı etiketleri yok bence kabin aynı ama tamponda biraz makyaj var ve motoru hacim olarak daha büyük ve güçlü olsa gerek çünki benim servisinden aldığım bilgiye göre 440 ps ve 450 veya 480 ps motorlu cargo çıkacağını öğrendim .
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler