Türkiye Ulaşım Sektörü İhtisaslaşmış İnteraktif Haber Forum Merkezi

Tam Görünüm: Türkiye'nin en ucuz otomobili
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

asan70

0 km kent içi için biçilmiş kaftan. Geçen hafta Fiyatı 15 000 TL dendi.
Hindistan dan geliyor.İstanbul da 2014 Motosiklet Fuarı nda tanıtılmıştı.
[Resim: rmqvk4.jpg]
O zaman Bajaj RE60 olarak adlandırılmıştı. Şimdi ise Bajaj Qute.

asan70

Fiyatı son bilgilere göre satıcılarda 16 800 kısaca 17 000 TL görünüyor.
Motor 0.2 litre.Hız 70 km.
[Resim: 27wykpu.jpg]

asan70

Dışı tok bir görüntüye sahip.İç tasarım biraz fakir. Biraz daha boşlukları değerlendirseler ve motor 0.5 olsaymış daha iyi olacakmış.
[Resim: R96A6Y.jpg]
Aslında güzelmiş.Ama 36000 TL.ye normal bir otomobil alınabilirken 17000 TL. buna çok.Bunun üst kısmı muhtemelen fiber.Altı da motosiklet veya triportör alt yapısında olmalı.Edivereceği 5000 bilemedin 6000 TL olmalı bence.Ama herkes hep kısa yoldan zengin olmak derdinde.
Bence ithalatçının amacı bu aracı satmak değil. Öyle olsa daha makul fiyat belirlenirdi.Halihazırda iyi kazanan bir firma. Kısa sürede geniş kitleler Bajaj'ı konuşmaya başladı. Çok ucuza inanılmaz etkili bir reklam aracı oldu bu araç, motosiklet satışlarına illa ki olumlu yansır. Son derece zekice bir taktik.

Yönetim kurulu xx.xx.2015 tarihinde toplandı:

-Öğrenci binmez. Bu fiyat öğrenci için çok fazla. Ayrıca bunu alan okulda alay konusu olur. Net. O fiyata güzel bir motosiklet alınabilir. Prestijli olur hem, sosyalleşme imkanı var motosiklette.

-Az parası olan binmez. O fiyata 10-15 senelik temiz, kompakt bir otomobil çok daha güvenli ve rahat bir seçenektir.

-İstanbul'da hiç şansı yok. Bu motor gücüyle E-5 te tıngır mıngır Üsküdar'a gider iken yanından geçen araçların rüzgarı ile ha buyana ha oyana savrulursun. Hem düşük sürat, hem de adrenalin arıyorsan başka.

-Köy yerinde gitmez. Madde 1 pahalı, madde 2 kavede espri malzemesi olursun, madde 3 tarlaya girersin ama çıkamazsın, madde 4 yük taşıyamaz vs.

-Yazlık yerde gitmez. Çok daha ucuza ATV var. Daha az güvenli değil Bajaj Cute'dan. ATV sürüş zevki sunar. Cute?

-Kuryeler almaz. Motosikletin trafik avantajı var ve çok daha ucuz. Ayrıca, motora göre hantal kalacağı da ortada. Su bayileri için biraz daha mantıklı olabilir, amma düşük kar marjıyla çalışan bu sektör için aşırı pahalı.

-Kadınlar almaz. Kendilerini bu araçta güvende hissetmezler, tasarımı küçük ama kaba saba hiç te ismi gibi şirin değil.

-Motosiklete 4 kişi binen aileler için, 2.000 USD etiketle, düşük faiz-uzun vade imkanıyla biraz satış şansı olur. Türkiye'de bu faktörlerin kaç tanesi mevcut?

-Bu aracı otomobil olarak lanse ettiğimizde herkesin markamızı konuşacağı kesin. 17.000'e 0 km otomobil. Kim açmaz o haberi! Resimlere bakıp, bilmeyenlerin motosiklet üreticisi olarak markanın farkına varma ihtimalleri %100. GETİRİYORUZ! Smile
Bunlari burda ya yürümekte zorluk cekenlere (benim gibilere Big Grin) veya alkolden ehliyetini kaptiranlar Mofa Pilakasi ile 25 Klm sinirli ayni statüde kullanir aracin arkasinda kendi pilakasinda iki misli daha büyüklükte 25 km silt ile tabi trafikte bu tarz plaka ile gezenlere (Deliplakali)yakistirmasi yapiyorlar bu arac ile cankaya rampasini bile zor cikarsin her hal ..
bir sorum olucak motor iki zamanlimi yoksa dört zamanlimi? merak ettim eyer dört zamanli ise yandim keten helvaBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler