Türkiye Ulaşım Sektörü İhtisaslaşmış İnteraktif Haber Forum Merkezi

Tam Görünüm: Anadolu Isuzu NovoVOLT
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın



Anadolu Isuzu Elektrikli NovoVOLT
Anadolu Isuzu’dan Gülşah Yeşerer Yeni NovoVolt’u Anlattı.
Tamamen elektrikli CitiVolt serisi ise fuar kapsamında düzenlenen “Busworld Vehicle Awards” 2023’te ‘Güvenli Otobüs’ kategorisinde ‘Mükemmellik’ ödülü kazandı.


Anadolu Isuzu’nun ilk elektrikli Servis ve Turizm otobüsü olan NovoVolt, Anadolu Isuzu’nun 2008’den bu yana ödüllü ve bilinen ürünü NOVO’nun elektrikli versiyonu olarak öne çıkıyor.

Elektrikli motoru ve yeniden tasarlanmış görünümü ile şehirlere sıfır emisyon, düşük gürültü ve modernlik getirmeye hazır olan NovoVolt’ta, otomobil dünyasında en güvenilir ve yüksek performanslı ürünlerden kabul edilen

Allison şanzıman kullanılıyor.

Düşük işletme maliyetleri, maksimum verimlilik ve yüksek manevra kabiliyeti, 7,3 metrelik uzunluğu ile şehirler arası yolculukların güncel ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ferah bir iç mekan ve orta-uzun mesafeli yolculuklar için konfor sunan NovoVolt, daha akıcı bir sürüş ve üstün güç aktarımı sağlayarak müşterileri en iyi deneyimle buluşturuyor.

NovoVolt, 165kwH batarya seçeneği ile 225 km’ye kadar menzil sağlıyor. NovoVolt’un 320kW güç ve 12kNm tork üreten elektrikli motoru, tüm performans beklentilerini karşılamaya hazır.

Bagajlara yerleştirilmiş batarya paketleri ve özenle düşünülmüş ağırlık dağılımı ile NovoVolt, 29 yolcu kapasitesine kadar taşıma imkanı sağlıyor. Anadolu Isuzu’nun elektrikli araç portföyüne eklenecek olan ve yeni tasarım dilini yansıtan NovoVolt, Anadolu Isuzu’nun servis-turizm segmentindeki ilk elektrikli midibüsü olarak 2025’te yollarda olacak.
Referans Adresler