Türkiye Ulaşım Sektörü İhtisaslaşmış İnteraktif Haber Forum Merkezi

Tam Görünüm: Saurer Türkiye
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Zamanın da Turbolarında ki dehşet sesleri ile çöp arabaları bizleri,yataklarımızdan uyandırmaya oldukça yeterli idi Smile.Hala daha bitmediler araştıryoruz ve Saurerler parça parça,olarak Zonguldak ve çevre illerde karşımıza çıkıyor.İşte bir kar kürme aracı Saurer muhetemelen İBB'den hibe edilenlerden.

[Resim: saurer1kf3.jpg]
Yorumlarınızı beklediğim bir Saurer
[Resim: zjyvif.jpg]
Kaynak: http://www.neinis-lkw-fotoforum.de
carsten67
Volkan yine mükemmel bir resim yüklemis, Burdur plakali bu Austro-Saurer cekici bildigimiz Isvicre üretimi Saurer degil, Avusturya üretimidir. 1954 model L serisi olup 148 beygir gücündeki bu arac ne zaman yurdumuza geldi gercekten cok büyük bir soru isareti. Elimdeki kaynaklara göre yurdumuza Avusturya dan 50 li ve 60 li yillarda Steyr, ÖAF ve Gräf&Stift marka ticari araclar girmistir, ama Austro-Saurer bir ilk, bu konuda malumati olanlar lütfen paylassin.

Resimde ki model L 1314 olarak 80li yillarin baslarina kadar eski Yugoslavya da FAP olarakta üretilmistir. Asagida ki resim ile karsilastira bilirsiniz.

[Resim: 2qk428g.jpg]
FAP-Saurer L 1314

[Resim: 34xp1l0.jpg]
Baska bir yugoslav üretimi FAP-Saurer
Ben bu Volkan`in yüklemis oldugu Saurer cekiciye taktim arkadaslar, tesadüfen burunlu nostaljik otobüsler bölümünde, 25 nolu mesaja bakarsaniz Federal marka otobüsün yaninda da bir Austro-Saurer durmakta sanirim üstünde Edremit yaziyor, kanimca kamyondan dönme.
Saygilarimla.
[Resim: a4t1jo.jpg]
Buyrun, İstanbul'un İlk Saurerle tanıştığı yıllara ait bir fotoğraf, Saurer marka çöp arabaları, plakalara hala değişmemiş muhtemelen Zürih plakalı, Galata Köprüsü üzerinde seyir halindeler..
[Resim: 2jg2vj6.jpg]
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler