Türkiye Ulaşım Sektörü İhtisaslaşmış İnteraktif Haber Forum Merkezi

Tam Görünüm: Mercedes Benz Otomarsan O302
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
[Resim: 28ssxhx.jpg]
isatnbul midyat seferi yapan bu çiçek geredenin içinde rampa aşağı sallanırken
[Resim: 15sab8w.jpg]
82 model olan bu güzellik abidesi özkaymaktan gelmişti.302 fanlarının hoşuna gideceğini umuyorum.bu arada fehmi kardeşimi anmadan geçemiyeceğim.yorumları bekliyorum
Ercan arkadaşımızın yolladığı biribirinden güzel O302 resimleri için kendisine teşekkür ederiz.

Resimlerinin güzelliği yaşayan resimler olmasında.Ne demek derseniz,yani O302 lerin şehirlerarası yollarda hakimiyetinin olduğu ve başrollerde olduğu yıllara ait resimler.Dikkat ederseniz yan cam altı O302 yazıları bile orijinal döküm rakamlı.

Özellikle Midyat'lıların arabasının olduğu resmi ve en alttaki Özkaymak çıkmasını çok beğendim.

Herkese selamlar...
Aydın Seyahat 14'ün 0302 sinde renk aklıma takıldı. Bir dönemin İstanbul Özel Halk otobuslerinin rengini ne kadar andırıyor..
Ercan Bezgin arkadaşımıza bu eşsiz fotoları için teşekkür ederim. Fotoğraflarda bir küçük ayrıntı var. Ön cam üzerinde bulunan ışıklı tabelalar. Bunlar o zamanlarda otobüslere ayrı bir güzellik katıyordu. Ancak günümüzde yükseklikleri 4 metreye varan otobüsler nedeni ile onlarda tarih oldular.

Ayrıca 195 nolu mesajda DF 199 plakalı 302'nin yanında duran Süper Man camlarının yapısından dolayı bana Avrupa'dan ithal edilen SR-280'miş gibi geldi.

Saygılar...
arkadaşların yorumlarına teşekkür ederim.bu arada m.uğur arkadaşımın 60 df 199 un yanındaki otobüsün man sr 280 olduğu tahmini tam isabet kendisini tebrik ediyorum.Otobüs niksar turda çalışıyordu. ancak bir şey ilave etme ihtiyacı hissettim.bu otobüslere çok yaktığı için oluk man denirdi.ama yola gidişi felaketti.
Referans Adresler