Türkiye Ulaşım Sektörü İhtisaslaşmış İnteraktif Haber Forum Merkezi

Tam Görünüm: Mercedes Benz Otomarsan O302
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Çok güzel resimler.

Araba da çok temiz ve güzel.

Bu otobüsün üzerindeki bagaj demirleri yurt dışı çalıştığına işaret ediyor.1980 li yıllarda yurt dışına giden aşağı yukarı bütün otobüslerde bu tarz ilave bagaj önlemleri alınırdı.

Zaten dikkat ederseniz üçüncü camda da mikada bir beyazlaşma görünüyor.Bu cam da muhtemelen tavandaki bu aşırı yükün cama binmesi sonucu çatlayıp hava almış ve mikayı beyazlatmış olabilir.

Kaptanımız kimse sürati seviyor olmalı.Şimdi bazılarınız "ulan bu otobüs kara saplandı diye hemen sürat sever diye neden nitelendirdin,başka bir sebeple uçmuş olamaz mı?" diyebilir.Ben zaten bunu oraya uçtuğundan dolayı söylemedim.

Otobüsün arkasına bir bakın kömür gibi kapkara olmuş.Belli ki pompa son kertesine kadar açtırılmış ve arabamız 3200 devirleri buluyor.Bu yüzden de çıkardığı siyah dumanın isi hava şartlarının da etkisiyle arabanın arkasına yapışıp kalmış.Buna birazcık mazot kalitesi de etken tabii.

Fatih üstada bu güzel resimler için teşekkür ediyoruz.

Herkese selamlar...
ROYAL TUR’un 1980 li yılların ortalarında Türkiye – İran arası çalıştığını anımsıyorum…

Herkese Selamlar….

Osman Sezai
1973 - Köseoğlu
[Resim: jzcr9y.jpg]
Müthiş bir fotoğraf Wink.

Yalnız Köseoğlu ile ilgili kafam karışık biraz.Bu firma ile ilgili,yoklama kaçağı üstadlarımızdan bilgi bekliyoruz Wink.
[Resim: b3sart.jpg]

[Resim: 1q1s3n.jpg]
[Resim: rtq1ox.jpg]
Referans Adresler