Türkiye Ulaşım Sektörü İhtisaslaşmış İnteraktif Haber Forum Merkezi

Tam Görünüm: Mercedes Benz Otomarsan O302
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
(15/02/2011 10:04 PM)kemal türkmen Yazılan: [ -> ]Bu boya ve desen Travego'ya nasıl olur sizce?

Bu boya ve desenleri ile Travego 17 shd yapılırsa,birde camlara veya yan bordolara A class ya da A service yazılırsa,fena olur.

Örnekteki gibi Big Grin


[attachment=3306]
Gerçekten çok yakışmış.Çok beğendim.Eline sağlık.Keşke Mercedes'ciler bu sayfaya bir göz gezdirseler de şu anlamsız düz beyaz otobüslerden vazgeçseler...
İki çizgi bir otobüsü böyle mi değiştirir.

Fatih kardeşim şu travegonun çizgisiz halini de gönder de fark daha belirgin olarak görülsün.
İstekler özel oalrak değerlendirilmeye alınmıştır eskiden yeniye 302'lerin boya desenlerini örnek alarak çalışmalar yapıp başka bir başlıkta paylaşacağım.

Gelelim dersimize.

1978 hendek turan tesislerinden bir fotoğraf ile devam edelim.Sol kanat'daki bam başka bir makina,balina kasa V8 klimaya dikkat,fotoğrafın çekildiğini duyan koşarak geliyor 302'lerin arkasına,sanki çiçek buketi gibi hepsi. Smile


[attachment=3322]

Adil Sezgin

Selam Kemal Bey.

Bu resımlerın sandığını yeni buldum inan hep nostaljı kokuyor bu resimleri göndereli çok oluyor,ama üstadımız fatih bizi gıcık ediyor.Bilerek yayınlamıyor inan ben gönderdım sabırsızlıkla yayınlamasını ben bile bekliyorum bizim fatih üstad iste ne yapacan bizi ucuracak ya....ben bu bu fotoları baktım mı tesislerde mazotcuydum ah ah ne ıdı o günler yaa neyse umarım.Fatih bizi fazla bekletmez ama ona bır is yapacam görür o laf aramızda ucunu göstereceğim vermeyemecem elimdekı fotoları kendinize ıyı bakın tanımasamda sanal alemde ısmını gördüğüm üye arkadaslar Allaha Emane Olun.

Adil sezginSmile


(Sayın Hoçam İsmunizu Yazmişug körmeymisun Telleoğun Pilal Ağa)
Muhteşem bi resim daha. Teşekkürler Adil Bey. Sandıktan daha ne hazineler çıkacak, heyecanla bekliyoruz. Fatih üstadada teşekkürler, böyle tek tek gelmesininde tadı da bi ayrı. Her resmi detaylı sindire sindire inceleme imkanı buluyoruz, arada güzel detaylarda gözden kaçmamış oluyor.
Referans Adresler