Türkiye Ulaşım Sektörü İhtisaslaşmış İnteraktif Haber Forum Merkezi

Tam Görünüm: Mercedes Benz Otomarsan O302
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Değerli Arkadaşlarım bir önceki sayfada M.Ali Üstad yazmışsa doğrudur ve benimde tespitlerin aynıdır.Sadece birşey ilave etmek istiyorum açık olan dolap kapağına bakarsak koridorsuz olduğunu oradada görürüz Saygılar.
Bir ilave de benden yan saçtaki çıta koridorsuzlarda çamurluk ile bitişik, koridorlularda ise yaklaşık 5cm. gibi yukarıdadır.
Selamlar...
Alıntı:Bir ilave de benden yan saçtaki çıta koridorsuzlarda çamurluk ile bitişik, koridorlularda ise yaklaşık 5cm. gibi yukarıdadır.
Selamlar...

Eyvallah.

Onu ben de yazacaktım ama meslek sırrı olarak saklamıştım.Çok doğru.
Big GrinBig Grin
Tek kelime ile harika!

Ben zaten bu ilk üretilen aracın onca yıl başka başka ellerde günümüze kadar yaşamasını büyük bir şans olarak görüyorum, yanlış anlaşılmasın O302'nin dayanıklılığına değil sözüm sadece bu tip sembol şeylerimiz kaybolup gider ülkemizde.

Eski fotoğraf ise tam bir tarih aynası ve aynı plakayı o fotoğrafta görmek müthiş bir güzellik oldu, M.Ali beyin dediği gibi gerçekten ilk günkü gibi yapılabilecek bu efsaneyi, herhangi başka bir O302 alınmışta ilk araca benzetmeye çalışılmış gibi yapılması, Alman firmanın tarihe sahip çıkma konusunda tam bir Türk gibi davrandığını gösterdi bizlere. Ama hala yapılabilir, bu araç neler görmemişki bir tadilat daha problem olmaz Smile

Teşekkürler.
Sadece 302 tarihi değil, otobüs tarihi içinde güzel, değerli bir fotoğraf...
Teşekkürler üstat...
[Resim: 2ni77k4.jpg]
Referans Adresler