Türkiye Ulaşım Sektörü İhtisaslaşmış İnteraktif Haber Forum Merkezi

Tam Görünüm: Otobüs Alımları ve Teslimat Haberleri (2008-2011 Arşiv)
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın

emirhan.v

(08/01/2010 10:31 PM)Fatih Kocaoglu Yazılan: [ -> ]Hases Otomotiv Adıyaman Gülaras'a iki adet Travego 15 teslimatı yapmıştır.

Detaylar Onur Yurdanur'dan.
Hasesin teslim ettiği araçlardan 02 FR 800 plakalı t15i
[Resim: 2e37pdx.jpg]

[Resim: depgeq.jpg]
Varan bünyesine katılan arabaları unutmayalım.
[Resim: 301obbc.jpg]
Ankara'da gördüğüm otobüste ve Ozan'ın fotoğrafında araçlarda Varan kuşakları bulunuyor. İlk alınan Travego 17'lerde de Varan kuşakları vardı sonradan kuşaklar Varanbus olarak değiştirilmişti. Acaba bu araçlar içinde mi aynısı yapılacak yoksa araçlar Varan bünyesinde mi çalışacak?
Pamukkale'nin yeni aldığı Travego 17'lerden olan 1 Ocak tarihinde çekilmiş olan 50 DK 175'e ait görseller ilgili başlıktadır.Wink

http://magazinulasim.com/showthread.php?...&#pid26287
Her ne kadar kriz birinci ağızlardan teğet geçecek denilse de ,durum malesef ortada.

İşletmelerde hız kesmeksizin derinden vurmaya devam eden kriz ,kaos ortamında ,kendi aldıkları kararlar doğrultusunda farklı uygulamalara ,kampayanlara geçtiğini özellikle bu dönem daha iyi gözlemleyebilirsiniz.

Aynı konu Varan için de geçerli.Türkiye'de kendisini adeta yollara damgalamış ,neredeyse taviz vermeyeceğini düşündüğünüz firmalar arasında Varan'da ,istikrarını bozmadığı Setra çizgisinden taşıp ,uyguladığı Varan Bus açılımı ile farklı bir bünye altında bu arabalarla yaz sezonuna hazırlıklı girmesi ,bazı bölgelerde İstanbul ,Bodrum-Turgutreis çalışan arabaların akşam sırasına kadar olan boş vaktinde aracın tekradan Turgutreis -İzmir yapıp geri dönmesi ve gerekli hazırlıklar tedarik edildikten sonra İstanbul seferine yol alması ,bunun yanında bilet fiyatlarındaki oranların aşağıya inmesi gibi bazı etkenler , krizin fikrime göre Varan'ıda zorladığının yakın bir örneği olabilir..

Konunun özüne dönecek olursak ,Varan'da gördüğümüz veya göreceğimiz değişiklikler bence şaşırtacak veya ilginç kılacak bir yanı kalmadı görüşündeyim.

aykut1122

(14/01/2010 09:30 AM)M.Uğur Yazılan: [ -> ]Ankara'da gördüğüm otobüste ve Ozan'ın fotoğrafında araçlarda Varan kuşakları bulunuyor. İlk alınan Travego 17'lerde de Varan kuşakları vardı sonradan kuşaklar Varanbus olarak değiştirilmişti. Acaba bu araçlar içinde mi aynısı yapılacak yoksa araçlar Varan bünyesinde mi çalışacak?

varanbus kaldırılmıştır.artık tüm varanbus otobüslerine varan kuşağı yazılcaktır...
Referans Adresler