Ülkemizin Sayılı Klasiği Mercedes Benz O321
|
29/04/2009, 01:24 AM
|
|||
|
|||
RE: Ülkemizin Sayılı Klasiği Mercedes Benz O321
Volkan kardeşimin yukarıdaki resmindeki Emet'liler öne çektikleri çarşaf ile aslında arabanın O321 olmadığını saklamaya gayret ediyorlar
![]() Çünkü zaten ön solda görülen tek koltuk öndeki motoru bize müjdeliyor.Yani ön kapı bu tekli koltuğun arkasındandır,zaten de görülüyor.Direksiyon simidi de bizim O321 lerimizde olduğu gibi çember korna butonlu değil. O zaman yine Bursa'lı ustalarımızın bir eseri ile karşı karşıyayız. Bir de bu resmi incelerken fark ettim.Süreyya üstad kusuruma bakmasın yukarıdaki resimlerini yeni gördüm.Nasıl olduysa atlamışım.Hatta resim boyutunu da biraz küçülttüm.Siyah beyaz resimdeki ortada da farı olan O6600 model Mercedes-Benz ile ilgili bir başlığı geçenlerde açmıştım.Bir fırsatını bulduğumda o güzel resmi de ilgili başlığa taşırız.(neden taşımadın diye sormayın,nasıl taşıyacağımı bilemedim,ustalardan yardım alacağım ![]() Bu güzel resimler için her iki arkadaşımıza da çok çok teşekkürler. Herkese selamlar... Herkese Selamlar... Sitede yayımlanan fotoğrafların her türlü hakkı sitemiz ve yazarlarımıza aittir.İzinsiz Kullanılması ve Çoğaltılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. magazinulasim@yahoo.com |
|||
|
Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir