Değerlendir:
  • 8 Oy - 4.5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2000-2700 Km'lik Mukaddes Hac Yolcuğunun Güzergahları
27/01/2010, 04:09 PM
RE: 2000-2700 Km'lik Mukaddes Hac Yolcuğunun Güzergahları
Fatih üstad demiş ki;

Alıntı:Kont Turizm

Araç Daf'mı Öaf'mı ?...

Bu amblemi geçenlerde arkadan motorlu bir Konya LTD. otobüsünde de görmüştük.Bu yuvarlak içerisine alınmış MAN amblemi.O zaman "bu amblemi Konya'lılar çok sever" demiştim.Demek ki Kayseri'liler de severmiş.

Hemen yanında hayal meyal de olsa 520 yazısı da var.Muhtemelen 520 MAN kamyonundan bozma bir otobüs olabilir.Ama güzel bir kasa.

Bir de muhtemelen yeni yapılmış bir otobüs olduğunu da söyleyebiliriz.Ön farlara bakarsanız Magirus farı olduğunu sizler de fark edeceksiniz.Benim hatırladığım kadarıyla bu tip elips/dikdörtgen arası farlı Magirus'lar 1966 yılında çıkmıştı.Önceki model Magirus'lar bu resimlerde de görüldüğü gibi yuvarlak farlıdır.

Resim 1968 yılına ait olduğuna göre ve bizim MAN da piyasadaki otobüs yedeklerinden toplandığına göre resmin çekildiğine göre yakın bir tarihte toplanmış olmalı.Bu tarih de farlardan dolayı 1966 öncesi olamaz.

Bu hac resimlerini çok seviyorum.Teşekkürler Gökhan üstad.

Herkese selamlar...

Herkese Selamlar...

Sitede yayımlanan fotoğrafların her türlü hakkı sitemiz ve yazarlarımıza aittir.İzinsiz Kullanılması ve Çoğaltılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
magazinulasim@yahoo.com
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Bu Konudaki Mesajlar
RE: 2000-2700 Km'lik Mukaddes Hac Yolcuğunun Güzergahları - M.Ali Sade - 27/01/2010 04:09 PM
Mukaddes Hac Yolcuğu - Magazinulasim - 04/02/2014, 10:21 PM

Forum'a Git:

Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir

İletişim | MagazinUlasim.Com | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafif Sürüm | RSS