Cevapla 
 
Değerlendir:
  • 2 Oy - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercedes Benz Otomarsan O304
25/02/2011, 07:59 PM
Mesaj: #6
Mercedes Benz Otomarsan 0304
[Resim: 20fvrt.jpg]

Kemal Ağabey

En özel O304'ler Ulusoy grubundaydı bunu yıllardır söylerim,herkes tersini iddia ederdi Smile. Paylaşımın için teşekkürler,bu arada son O304'lerde Ulusoy'da idi sonrasında ise bu araçlar,Rahmetli Cemal ULUSOY'un oğlu olan ve Türsab Başkanı,Başaran Turizm'in sahibi Başaran Ulusoy'un filosunda hizmet vermişlerdir.Bu araçların üzerinde ''2000'li yılların yolculuğu'' diye bir emmare vardı,acaba yanlış mı hatırlıyorum ?.


Bu arada konu açılmışken Fındıkkaleye ait renk ve desenleri ile dikkat çeken,geçici palaklı nazara gelmiş,bir O 304 paylaşımıda Adil Sezgin aracılığı ile gelsin Wink

© Copyright 2006 Magazinulasim.com ve haber.magazinualsim.com tüm hakları saklıdır.Yayımlanan haber makale ve fotoğrafların her türlü hakkı sitemiz ve yazarlarımıza aittir. İzinsiz kullanılması ve çoğaltılması 5846 sayılı ''Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'' kanuna göre suçtur.
http://haber.magazinulasim.com/
http://www.facebook.com/magazinulasimcom
http://www.instagram.com/magazinulasim/
http://www.twitter.com/magazinulasim
https://www.youtube.com/@MagazinulasimTV
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla 


Bu Konudaki Mesajlar

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir

İletişim | MagazinUlasim.Com | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafif Sürüm | RSS