Bunun markasi nedir Nşo -1
|
30/06/2011, 09:11 PM
|
|||
|
|||
RE: Bunun markasi nedir Nşo -1
Bu otobüsün yan kapısındaki minik gözetleme camı ve otobüsün tek kapılı oluşu bana İngiliz otobüslerini hatırlatıyor.Ama görebildiğim kadarıyla soldan direksiyonlu.
Üzerindeki yazıda yer alan Tjaereborg ise Almanya'da halen de faal olan Köln merkezli bir seyahat acentasıymış. Jantlar bana sanki sekiz bijonlu gibi geldi.Geniş delikleri eski Hanomag gibi Alman araçlarında görülen jantları hatırlatıyor. Bu otobüste benim aklımı karıştıran nokta ön farların ve arka stopların çıkıntılı yapısı.Bu özellikleri düşününce de bana B615 modeli Volvo'ları hatırlattı. Ancak 32 kişilik olduğunu saydığım önden motorlu bu otobüsün altında yine Mercedes malzemeleri olduğunu düşünüyorum.İskandinav ülkelerinde bir zaman epeyce toplanmış LPO1113 modeli Mercedes'ler vardı.Bunların şaselerinden üretilmiş de olabilir. Ama resim çok net değil ve bize ipucları verebilecek pozu vermemiş.Yandan bu tip otobüsleri teşhis edebilmek oldukça zor çünkü. Herkese Selamlar... Sitede yayımlanan fotoğrafların her türlü hakkı sitemiz ve yazarlarımıza aittir.İzinsiz Kullanılması ve Çoğaltılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. magazinulasim@yahoo.com |
|||
|
Bu Konudaki Mesajlar |
Bunun markasi nedir Nşo -1 - Fatih Kocaoglu - 30/06/2011, 12:46 PM
RE: Bunun markasi nedir Nşo -1 - gökhan diler - 30/06/2011, 04:17 PM
RE: Bunun markasi nedir Nşo -1 - M.Ali Sade - 30/06/2011 09:11 PM
|
Konuyu görüntüleyenler: