Tamirhane Anıları
|
29/06/2012, 11:37 PM
|
|||
|
|||
RE: Tamirhane Anıları
1979 altimda 74 ford taunus GXL Cuope 90 beygir V 6 lardan Ne kadar bastirirsan bastir 160 der 161 demez o tip motorlari olanlarin hepiside aynidir köpek gibi ceker hararet nedir bilmez bizim ilk oglanin dogumu icin yanimiza kayinvalde gelmisti .onun dönüsüne bizim izini denk getirdik . Ben hicbir sahsi arabama tavanbagaj takmis insan degilimdir cünkü araba istedigi kadar kücük olsun veya istedigi kadar büyük bayankismi tavan bagaj yokmu der Kamyon olsa onu bile doldurur .
![]() fakat cok s.k. ve dengeli yükleme yaparim arka koltuklarin alt oturagi ikiyildiz sac civata tutar yaslamayida kancalar haric iki sac parcayla kivirarak tuturulur yani erinmeden onlari söküpkoltuk alti bosluklari oglanin kagit beziyle doldurduk araci yükledim kalkicaz kayinvalde hala ayagimin altina koydiyor gümülcineye kadar ayaklari havada gittik (Üsküpte aldigim domadin tadi hala agzimda ) izmire indikten sonra .arkadaslari ziyaret icin siteye gitmem gerekti bizim karsiyaka cikisi canakkale istikametinden izmire benim aracin aynisi frankfurt plakali si ile ayni hizaya gelince tahrik söz konusu oldu ,takistik ,o yol tatli balik sirti depolarin oraya kadar , sonra bir inisi olur dedigim iki kilometre falan fakat yariya gelmeden benim araba motordan kasmaya basladi vitesten salladim tabi o hizla öteki gitti.araba rolantide calisiyor fakat arabayi cekecek takati yok iki kilometre ilerde salhane dedigimiz yer var orada durup müdehale etmek istedim ama oraya kadar benim icimden gecenler roman olur osumu busumu diye diye o arabalarda eksoz difransiyelin üstünden gecene cift gelir fakat arka son top tek olup cikis iki boru dur. bir ona baktim tek borunun agzindan biyik sarkiyor Megerse sustürücüyü icerden patlatmis , Bulasik Ako lar gibi ,cikisi tikamis tel ile temizliye bildigim kadarini disari cektim fakar yine tekrarlayinca bizim dükkanin yanindaki eksozcuya söyledik mübala yok bir cay icme zamaninda oniki onüc yasinda cocuk kaynakla benim susturucuyu kesti. askilarida benim eksozdan kullanarak isimizi bitirdi Sansliydim izmirde oldu yolda yapsaydi ot yoldururdu ![]() |
|||
|
Bu Konudaki Mesajlar |
Tamirhane Anıları - M.Ali Sade - 20/06/2012, 10:59 AM
RE: Tamirhane Anıları - M.Ali Sade - 21/06/2012, 10:45 AM
RE: Tamirhane Anıları - Fatih EROL - 21/06/2012, 11:26 AM
RE: Tamirhane Anıları - besim bayindir - 27/06/2012, 07:34 PM
RE: Tamirhane Anıları - M.Ali Sade - 28/06/2012, 06:08 PM
RE: Tamirhane Anıları - mustafaoe - 28/06/2012, 10:51 PM
RE: Tamirhane Anıları - besim bayindir - 29/06/2012, 06:44 PM
RE: Tamirhane Anıları - Yusuf Bulut - 29/06/2012, 07:06 PM
RE: Tamirhane Anıları - mustafaoe - 29/06/2012 11:37 PM