Garajlar ve İnsanlar
|
05/01/2013, 07:51 PM
|
|||
|
|||
RE: Garajlar ve İnsanlar
M.Ali sade demiş.
______________ Alıntı:Evet Bursa Santral garajı burası.Has ve diğerlerinin bulunduğu bölüm peronların karşı tarafıdır.Bu bölümden Bursa'dan geçen otobüsler kalkar.Direkt Bursa'dan kalkanlar ise binanın ön ve arkasındaki peronlara yanaşırdı diye hatırlıyorum.Kemal Türkmen üstad bizi daha iyi aydınlatabilir. Böyle bir ayrımın olup olmadığından emin değilim ama şunu kesin ve net hatırlıyorum. İstanbul-İzmir yolculuklarımda(Pamukkale, Aydın Turizm ve Dikici hatırladığım yolculuk yaptığım bazı firmalar) Bursa garajına ne zaman gelsek ön safta yer alırdık, Yani kapalı bölümün hemen karşısında. Otobüsten fırlayıp, kapalı bölüme girip hemen alt kata inip havlucu dükkanlarının arasında koştuğumu çok iyi hatırlıyorum. Koşmayı bıraktığım çağlara ulaştığımda ise otobüsten iner ve Bursa ovası yönünde uzanan rampaya çıkarak ovayı seyrederdim. Gerçek anlamıyla yemyeşil Bursa ovasını, Şimdiki gibi betonovayı değil. ![]() ![]() Belki de işin sırrı burada. M.Ali sade'nin sözünü ettiği ayrım gündüzleri geçerli bir olgu olabilirdi. Biz garaja gece geldiğimiz için garajda 2-3 otobüs ya olur ya olmazdı. |
|||
|
Konuyu görüntüleyenler: