Setra 500 Comfort Class Serisi
|
06/01/2013, 08:58 PM
|
|||
|
|||
RE: Setra 500 Serisi
(06/01/2013 12:26 AM)Necdet Yazılan: Herkese İyi Aksamlar. Bu araçta da Euro 6 motor var ve neredeyse 1 yıldır Türkiye'de test ediliyor, ben birçok kez Hadımköy Shell'den mazot aldığını gördüm bu ve diğer Euro 6 belediye otobüslerini! Bu araç Erzurum'da test edilirken arkasından avrupadan getirilen mazot yüklü bir tanker olduğunu sanmıyorum. Ayrıca Euro 3 4 5 hepsi için aynı şey söz konusu idi ve bir sürü hurafe vardı fakat bir şekilde uyumlu oluyorlar ve araçların satışı yapılıyor. Aracı Türkiye pazarına sunmayabilirler ama bu şirket satış politikasındandır yakıt kalitesinden değil, yoksa tüm Avrupalı üreticiler araçlarını Euro 6 motor ile piyasaya sunacaklar ve Türkiye gibi bir pazara eski teknoloji araç sunmayı göze alamazlar rekabette geri kalırlar. Özellikle Avrupa'ya taşımacılık yapan nakliye firmaları en son emisyon normlu aracı almaya özen gösterirler. Daimler grubuda maliyetleri azaltmak için tek tip motora geçiyor yeni araçlarda bu sıralı 6 silindirli Euro 6 motor yer alacaktır. |
|||
|
Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir