A.D.A.C
|
03/01/2015, 12:35 AM
|
|||
|
|||
A.D.A.C
Bu kurulusu tarif etmek cok güc . Söyle böyle dediginiz zaman abartiyorsaniz cok fazlasi dir Dünyada Esi yok .! Alman gibi görülür (vede katkisiz Alman) Avrupada neresi olursa olsun arabam ariza yapti . Bir bakayim diye Arabanizdan inin , Donanimli araci yaninizda biter (o kadar degil ama onun gibi ) Üyesi iseniz her imkani önünüze serer (otoban larda her 5 klm de bir direkte yardim Cagirma telefonu ) Sizin söylemi yapsam derken o coktan neticeye gitmistir Yurt disindasin fark etmez Dünyada diyorum ,neresi olursa olsun ,eyer o kücük farki normal üyeliginizin üstüne ödediyseniz otobüs kamyon motosiklet evinin önüne ister beraber isterseniz adrese teslim (ilave götürüsü olmaksizin 1 Cent dahi vermeden ) kaza yaptiniz Topraga ters bakiyorsunuz derhal AMBULANS ucagi (Dornier Fairchild 328-300 Jet)bulundugunuz en yakin yere Kendinizde en iyi imkan ile ucagin yanindasiniz .Neyse her bir seyini anlatayim desem imkanyok Ve her ay yukardaki isim altinda mecmuasini üyelerine yollar muntazaman ve piyasada satilan su ve bu gibi en popüler mecmuadan net ,kisa ama öz bilgiler yüklüdür ögretici Ben ve arkadaslarim olabildigince sizlere aktarmaya calisicaz yalniz yalan ve yalnissiz % 100 Dogru haber Almanyada yasayan ,arabam var diyen , MOTORLU ARAC VE SAHIPLERININ SARI MELEGI Bu ilk verecegim bir yapragindan biraz espirili ama Dünya insani ben yaptim, ben ilk im ,Ben herseyiyle benim, kavramlarini gecmis artik Dünyada degismesi gereken seylere kafa yoruyorlar Bu asagida verecegim bu ayki dergisinden |
|||
|
Bu Konudaki Mesajlar |
A.D.A.C - Mustafa Özatik - 03/01/2015 12:35 AM
RE: A.D.A.C - Mustafa Özatik - 03/01/2015, 03:46 AM
RE: A.D.A.C - Mustafa Özatik - 03/01/2015, 05:16 AM
RE: A.D.A.C - Mustafa Özatik - 03/01/2015, 05:33 AM
RE: A.D.A.C - Mustafa Özatik - 25/01/2015, 12:53 AM
RE: A.D.A.C - Mustafa Özatik - 08/05/2015, 05:18 PM
RE: A.D.A.C - Mustafa Özatik - 05/05/2016, 04:29 PM
RE: A.D.A.C - Mustafa Özatik - 05/05/2016, 04:53 PM
|