Mercedes Benz Yeni Tourismo
|
30/01/2018, 08:38 AM
|
|||
|
|||
RE: Mercedes Benz Yeni Tourismo RHD
10 küsur yıldır yollarda olan selefi dahi yakın fiyatlardaki rakiplerinin tamamından üstün iken bu yepyeni otobüs kendi fiyat bandında, hatta yukarı doğru geniş bir bantta rakipsiz olacaktır. Yukarıda verilen bilgiler (rüzgar direnç katsayısı, şoför mahallinde 4 desibel ses düzeyi azalması gibi) başka hangi "otobüsler" için ölçülmüş de duyurulmuş bu güne kadar merak ediyor insan... Farklı bir açıdan da söyleyelim: piyasada bu fiyatlara satılan hangi otobüslerin aynı hafta aynı banttan çıkan iki örneği aynı anda aynı yolda aynı süratte şoför mahallinde birbirine eşit ses üretecek standartta üretiliyor?
Neden mi soruyorum? Kalitenin ilk koşulu standardizasyondur. Ürettiğin aynı ürünün iki örneği aynı standartta değilse, benim ürünüm şu kalitededir bile diyemezsiniz. MB TÜRK ürettiği koskoca otobüsün şoför mahallindeki 4 desibelin hesabını yapabilmektedir. Bir mühendis olarak takdir etmemek imkansız. Türk mühendisi ve teknisyeninin geldiği nokta ve üretebildiği kalitenin kanıtı bu! Magazinulaşımdan beklentim, şu iki farklı kokpit seçeneğini, özellikleri ve farkları ile bize tanıtmaları. |
|||
|
Konuyu görüntüleyenler: