Mercedes-Benz Yeni TRAVEGO 16 SHD
|
02/03/2018, 03:05 PM
|
|||
|
|||
RE: Yeni Mercedes-Benz TRAVEGO 16 SHD
O403 SHD ve O350RHD modelleriyle piyasa ihtiyaçlarının ilk adı olan Mercedes-Benz Travego modeliyle çağa ayak uydurarak liderliğini devam ettiriyor. Kullanıcı taleplerini ve uyarılarını dikkate alan şirket dikkat çeken adımlarla hizmetine devam ediyor.
Yenilenen Travego ile alışılagelmiş çizgileri değiştirerek büyük cesaret göstergesi üstlenen Mercedes-Benz üstün hizmet ve seçeneklerle taçlandırmayı ihmal etmiyor. Alakasız olacak belki ama böylesine iddialı aracı dingilli olarak görmek isterdim. ![]() Hem doğayı hem müşterisini düşünen Yeni Travego geniş iç hacmi, üstün teknolojik özellikleri ve güvenli seyahat adına yardımcı olan özellikleri ile kusursuzluğa doğru adım atıyor. Her güzelim kusuru vardır tabi. Hem personel hemde yolcu olarak seyahat etme imkanım oldu. Yokuşlarda düşük performans eğilimi göstermesi ve sadece 2+2 koltuk düzeni ile satışa sunulması maalesef bizleri üzmüştü. 2+1 koltuk düzeni ve 41 koltuk mevcudu ile sağlanması peronların araçlarda aradığı en büyük şart haline geldi. Mevcut üreticilerin bu yönlü üretime başlaması acaba Mercedes-Benz nasıl bir atak yapacak soruları ile dolu bir sene bitirdi. Kullanıcı taleplerini dikkate alan Mercedes-Benz'in Travego 13mt müjdesi vermesi üstüne motor güçlendirmesi tarif edilemez sevinç ve huzur sağladı. Amiral geminin böylesine bir atakla gelmesi iyi ki gecikme olmuş dedirtmedi desem yalan olur. Tanıtım fotoğraflarında 2+2 olarak görünmesi herkeste soru işareti oldu. Bence iki koltuk düzeni ile satışa sunulması gayet mantıklı olur. Peronlarda 2+1 savaşı olsada Turizmde 2+2 üstünlüğünü korumakta ve 2+1 sadece özel transfer ve hizmetlerde kullanılmakta. Unutulmamalı Travego sadece peron değil turizm içinde vazgeçilmezdir, liderdir... En kısa zamanda yollarda görmek kazasız belasız yolcuklarını konuşabilmek ümidiyle... |
|||
|
Konuyu görüntüleyenler: