Türkiye Ulaşım Sektörü İhtisaslaşmış İnteraktif Haber Forum Merkezi

Tam Görünüm: Temsa Maraton Nostalji
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Ben de frenleri zayıftı diye duyardım.. Prenses zamanında bile aynı şey söylenirdi..Hatta bu arabada fren yok derlerdi şoförler..
Prenses'e "frensiz" denilirdi.Big Grin
Motorunun suyunu tamamlayıp yaz aylarında arka kapaklarınıda açınca kolay kolay arıza yaptığını görmedikte,şanzumanın hararet yapıp sarmasından gına geldiydi,tandır kol burçlarını çabuk bozar takır-tukur giderdi,bu kadar süratli arabada fren olsada işe yaramazdı,çok cana maal oldu,Manisa-Kula ve Kayseri deki acı kazalar hala içimi ürpertir,Allah kimseye göstermesin.

Haydaaa Çocukluğuma İndim Big Grin




İlk modellerde arka sinyaller aynı anda değil ,içten dışa doğru sırayla yanarak akan ışık görüntüsü verirdi.Bir de kapılar açılıp kapanırken ikaz düdüğü çalardı.Cam kenarlarındaki koltuklarda kol dayama yoktu.Camın kenarındaki genişçe alana kol yaslanabilirdi.Küçük direksiyon simitleri,hoş göstergeleri ve sağa sola yatarak gidişleri kendine has özellikleriydi.

ertugrulsagdic

Çok güzel bi reklam filmi. Sanki çıkıp perona girecekmiş gibi. Üzerindeki boya deseni arabayı oldukça iyi göstermiş. Jant kapakları da başka bi hava katmış tabi.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Referans Adresler