Türkiye Ulaşım Sektörü İhtisaslaşmış İnteraktif Haber Forum Merkezi

Tam Görünüm: Temsa Prenses Nostalji
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Mitsubishi Prenses aylarca kartal Temsa'da satılmayı beklemişti bu araba.Boya deseni ile Türkiye de sayılıydı.Acaba bu fotoğrafı görenler şimdi ne diyecek ?.Bu da ne demek demeyin,daha önce bu arabanın günümüzdeki hali ile net ortamında bir fotoğrafı yayınlanmıştı,bende o fotoğraf'a istinaden arabanın özel bir araba olduğunu,hatta temsanın bu arabayı turist taşımacılığı yapan bir firmaya sattığını da söylemiştim.Bakalım sizler ne diyeceksiniz.

[attachment=4761]
Alıntı:daha önce bu arabanın günümüzdeki hali ile net ortamında bir fotoğrafı yayınlanmıştı,bende o fotoğraf'a istinaden arabanın özel bir araba olduğunu,hatta temsanın bu arabayı turist taşımacılığı yapan bir firmaya sattığını da söylemiştim.

Bahsettiğiniz Temsa Prenses bu olabilir mi?

[Resim: prensesbk3.jpg]
M.Uğur

Harika bir paylaşım,acaba fotoğrafın çekildiği mekan neresidir ?.
Otobüs Ankara Çukurambar semtinde Bayındır Hastanesi'nin arkasında durmaktadır. (Ulusoy'un Söğütözü terminalinin arkası) Ben ne zaman oralardan geçsem otobüs hep ordadır ve perdeleride kapalıdır. Hatta o bölgede ki yol genişletme çalışmalarından önce araç için özel bir park alanı bile vardı.

Saygılar..
Manisa Demirciden Akoğlan555 bu arabanın Niler Turizmde olduğunu,bir yerde yazmıştı.Acaba araba satıldımı bilemiyorum,ancak fotoğrafta gördüğüm kadarı ile bahsettiğimiz araba olabilir Wink
Arkadaşlar,

Bu boya 95 yılında üretilen araçlar üzerinde uygulandı. Niler de 1 den daha fazla vardı. Ayrıca lacivertin haricinde aynı desen uygulaması açık mavi, mor(eflatun) ve yeşil üzerine de yapılmıştı.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Referans Adresler